Orteză Cervicală Moale

Orteză Cervicală Moale

92,00 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Orteză Cervicală Moale

Descrierea produsului

Se utilizează în caz de artroze cervicale, torticolis, entorse ușoare, după intervenţii chirurgicale la nivelul coloanei cervicale.
Spumă poliuretanică - burete. Material textil moale (husă) – bumbac 100%.

Materialul textil din bumbac este moale și nu produce iritaţii.

Permite o bună aerisire și păstrează corpul uscat.

Absoarbe și elimină umezeala corpului cu ușurinţă.


1
29-35 
SRT1104M1 
2
35-41 
SRT104M2 
3
41-47 
SRT104M3 
4
47-53 
SRT104M4 
După codul produsului se adaugă înălțimea în cm: 6, 8 sau 10 Se măsoară circumferința gâtului Indicaţii Se utilizează în caz de artroze cervicale, torticolis, entorse ușoare, după intervenţii chirurgicale la nivelul coloanei cervicale. Descriere Orteza este realizată din spumă poliuretanică (burete) de 3 cm grosime, acoperită cu o husă din bumbac. Are formă anatomică, asigurând o potrivire optimă și un confort sporit la purtare. Închiderea se face posterior cu scai. Datorită formei anatomice și densităţii spumei din care este confecţionată, orteza cervicală moale limitează mișcările de flexie și extensie ale coloanei cervicale. Oferă astfel suport pentru coloana cervicală, ajutând la procesul de vindecare. Compoziţie Spumă poliuretanică - burete. Material textil moale (husă) – bumbac 100%. Poziţionare Gulerul se aşează sub bărbie, astfel încât bărbia să se sprijine confortabil în adâncitura gulerului şi se fixează în spate cu ajutorul scaiului. Curăţare Se spală manual cu apă caldă, nu se albeşte, nu se stoarce mecanic, nu se calcă, nu se curăță chimic! Depozitare La temperatura camerei, la loc uscat şi bine ventilat.Livrarea Orteză Cervicală Moale produs de Efarma, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Orteză Cervicală Moale produs de Efarma, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Orteză Cervicală Moale.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !