Modafen 24 comprimate

Modafen 24 comprimate

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Zentiva
59,40 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Modafen 24 comprimate

Descrierea produsului

Mod de Prezentare


Cutie 24 comprimate filmate.

Indicatii


Modafen este indicat ca tratament simptomatic cu durată scurtă în caz de infecţii acute ale tractului respirator superior: congestie nazală şi/sau sinusală cu cefalee şi febră, rinită acută, sinuzită, viroză respiratorie şi gripă, inflamaţia acută a trompei lui Eustachio (senzaţia de înfundare a urechii), când sunt necesare atât acţiunea decongestionantă a clorhidratului de pseudoefedrină cât şi cea analgezică şi antiinflamatorie a ibuprofenului.
Produsul este destinat adulţilor şi copiilor în vârstă de peste 12 ani.


Contraindicatii


Modafen este contraindicat în caz de hipersensibilitate (alergie) la ibuprofen, acid acetilsalicilic, alte antiinflamatorii nesteroidiene, pseudoefedrină sau la oricare dintre excipienţii produsului; antecedente de astm bronşic asociat cu acid acetilsalicilic sau la alte antiinflamatorii nesteroidiene; tahicardie, hipertensiune arterială, feocromocitom, insuficienţă coronariană severă; insuficienţă hepatică gravă; insuficienţă renală gravă; ulcer gastroduodenal activ; diabet zaharat; hipertiroidism; glaucom cu unghi închis; risc de retenţie urinară cu tulburări uretroprostatice; lupus eritematos diseminat. Produsul nu se va administra copiilor sub 12 ani, la care sunt necesare alte forme farmaceutice cu concentraţii mai mici.

Efecte Adverse


În cazul unor tulburări severe ale funcţiilor renală, hepatică sau cardiacă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră cu privire la posibilitatea utilizării produsului.
Dacă durerile sau febra nu cedează la tratamentul cu Modafen şi persistă mai mult de 3 zile, adresaţi-vă medicului dumneavoastră. Nu utilizaţi Modafen mai mult de 7 zile, decât dacă vi se recomandă acest lucru de medicul dumneavoastră. Sportivii trebuie avertizaţi că pseudoefedrina poate determina pozitivarea testelor antidoping.
Atentionări speciale
Sarcina si alăptarea
Trebuie evitată administrarea Modafen în timpul sarcinii sau alăptării. Dacă sunteţi gravidă, intenţionaţi să rămâneţi sau alăptaţi luaţi legătura cu medicul dumneavoastră.


Interactiuni


Efectele Modafen şi cele ale altor medicamente administrate concomitent se pot influenţa reciproc. Aceasta se referă în special la produsele ce conţin acid acetilsalicilic, fenobarbital şi glucocorticoizi.
Dacă utilizaţi sau intenţionaţi să folosiţi alte medicamente, indiferent dacă acestea se eliberează cu sau fără prescripţie medicală, adresaţi-vă medicului cu privire la posibilitatea administrării Modafen. Nu utilizaţi alte medicamente cu efecte similare care se eliberează fără prescripţie medicală (medicamente care scad febra, calmează durerile şi ameliorează simptomatologia nazală) simultan cu Modafen , decât dacă vi se recomandă aceasta.


Mod de Administrare


Adulţi şi copii peste 12 ani: se administrează iniţial 1 – 2 comprimate filmate Modafen, apoi, dacă este necesar, doza se poate repeta la intervale de 4 – 6 ore, fără a depăşi 6 comprimate filmate Modafen pe zi. Comprimatele filmate se înghit întregi, cu puţină apă, preferabil în timpul meselor. Se recomandă ca durata tratamentului să nu depăşească 7 zile.
În cazul apariţiei de disconfort digestiv pe perioada tratamentului (greaţă, vărsăturu, arsuri epigastrice), luaţi medicamentul concomitent cu alimente sau beţi puţin lapte după aceea.

Compozitie


Un comprimat filmat conţine ibuprofen 200 mg, clorhidrat de pseudoefedrină 30 mg şi excipienţi: lactoză monohidrat, amidon de porumb, celuloză microcristalină, amidon de porumb pregelatinizat, amidonglicolat de sodiu, povidonă K25, acid stearic, dioxid de siliciu coloidal anhidru, hidroxipropilmetilceluloză, talc, dioxid de titan (E171), macrogol 6000, dimeticonă emulsie SE 2.Livrarea Modafen 24 comprimate produs de Zentiva se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Modafen 24 comprimate produs de Zentiva are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Modafen 24 comprimate.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !