MIERE SALCAM 400GR, APISALECOM

MIERE SALCAM 400GR, APISALECOM

26,70 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

MIERE SALCAM 400GR, APISALECOM

Descrierea produsului

MIERE SALCAM 400GR, APISALECOM


Mierea de salcam este una din cele mai cunoscute si apreciate tipuri de miere de albine.

Mierea de salcam este usor de recunoscut datorita culorii (aproape incolora, galbui auriu deschis), gustului (dulce, specific) si consistentei inconfundabile (uniforma, fluida sau vascoasa).

Mierea de salcam este asimilata foarte usor si ofera organismului energie, substante bioactive si nutritive. Continutul de fructoza este cu 41,7% mai mare in mierea de salcam comparativ cu celelalte tipuri de miere.

Avand cel mai mare continut in fructoza este sortul cu cea mai mare capacitate indulcitoare. De asemenea, tot datorita acestui fapt, mierea de salcam este singura miere naturala din Romania care nu cristalizeaza (de fapt ea poate cristaliza partial in aproximativ doi ani).Livrarea MIERE SALCAM 400GR, APISALECOM produs de APISALECOM se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului MIERE SALCAM 400GR, APISALECOM produs de APISALECOM are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului MIERE SALCAM 400GR, APISALECOM.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !