MIERE SALCAM 400GR 3+1 GRATIS

MIERE SALCAM 400GR 3+1 GRATIS

98,70 lei
 • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

MIERE SALCAM 400GR 3+1 GRATIS

Descrierea produsului

Miere Salcam 400 gr Apidela Euro Apicola Dintre numeroasele tipuri de miere, fiecare cu proprietatile ei specifice, mierea de salcam este un tonic general, care calmeaza tusea si este folosita in tratarea asteniei si nevrozelor.

Mierea de salcam contine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, compusi aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), dextrina, compusi ai azotului.

Aceasta are un continut in fructoza mai mare decat al celorlalte tipuri de miere (41,7%) si contine 10% zaharoza si maltoza si 34,7% glucoza, avand pH-ul 4. In total, mierea de salcam contine 435 substante.

Mierea de salcam este monoflora, ceea ce inseamna ca a fost culeasa in marea majoritate de la o singura specie de planta - in acest caz din salcam.

Continutul mierii de salcam: Mierea de salcam contine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, compusi aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic,  malic, oxalic, citric), flavoane, flavonoide, dextrina, compusi ai azotului. Mierea de salcam are un continut in fructoza mai mare decat al celorlalte tipuri de miere (41,7%) si contine 10% zaharoza si maltoza si 34,7% glucoza, avand pH-ul 4. In total, mierea de salcam contine 435 substante. Mierea de salcam este monoflora, fiind culeasa in marea majoritate de la o singura specie de planta, din salcam. Proprietatile mierii de salcam:
 • culoarea: aproape incolora, galbena-aurie, galbena-deschisa
 • miros-gust: placut, dulce, caracteristic mierii de salcam
 • consistenta: uniforma; fluida sau vascoasa, fara semne de cristalizare
Indicatii terapeutice: Mierea de salcam este recomandata in urmatoarele scopuri:
 • infectii bronho-pulmonare
 • impotriva astmului, guturaiului, reumatismului
 • ajuta somnul
 • ajuta circulatia sangelui
 • in scleroza, pneumonie, tuberculoza
 • in tulburari de memorie
 • cancer, afectiuni cardio vasculare.
 • PREZENTARE : 3 BORCANE +1 GRATIS Livrarea MIERE SALCAM 400GR 3+1 GRATIS produs de Euro Apicola se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului MIERE SALCAM 400GR 3+1 GRATIS produs de Euro Apicola are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului MIERE SALCAM 400GR 3+1 GRATIS.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !