MELT T ROSTOPASCA 50CPR

MELT T ROSTOPASCA 50CPR

20,40 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

MELT T ROSTOPASCA 50CPR

Descrierea produsului


Polenul recoltat de albine este foarte bogat în substanţe cu acţiune nutritivă şi regeneratoare pentru organism (aminoacizi, proteine, enzime, vitamine, elemente minerale, carbohidraţi, fosfolipide, etc.), fiind unul dintre cele mai complete alimente. Polenul este un agent imunomodulator datorită conținutului de enzime și vitamine, contribuind astfel la stimularea răspunsului imun.   Flavonoidele, precum și vitaminele A și E din compoziția polenului au proprietăți antioxidante cu rol în protejarea celulelor împotriva acţiunii nocive a radicalilor liberi.

 Polenul este indicat în perioade de efort fizic şi intelectual susţinut, sport de performanţă, competiţii, examene; în perioade de convalescenţă sau creştere accelerată la copii ; perioade de stres, oboseală; avitaminoze, anorexie şi anemii.

Propolisul este un produs apicol cu importanţă deosebită pentru colonia de albine, dar şi pentru sănătatea umană. El reprezintă un amestec de substanţe răşinoase vegetale, ceară vegetală şi uleiuri eterice, cu arome specifice pe care albinele îl culeg de pe mugurii, scoarţa şi mlădiţele unor arbori şi arbuşti. Are ca principal rol distrugerea microorganismelor, contribuind în special la asepsia microclimatului din stup.

Compoziţia acestui produs natural este complexă fiind reprezentată de răşini, balsamuri, compuşi polifenolici (acizi fenolici şi flavonoizi), uleiuri volatile (esenţiale), săruri minerale, grăuncioare de polen, ceruri de natură vegetală şi ceară de albine.

Polifenolii din compoziţia propolisului determină un spectru larg de acţiuni biologice: antimicrobiană, antioxidantă naturală, antiinflamatoare, anestezică, cicatrizantă, imunomodulatoare, prin care ajută specific şi nespecific organismul uman.

Propolisul acţionează ca stimulent nespecific al sistemului imunitar, sporind capacitatea naturală de apărare a acestuia împotriva diferiţilor factori de agresiune. Prin stimularea mecanismelor nespecifice ale sistemului imunitar contribuie şi la susţinerea organismului în perioadele de suprasolicitare şi surmenaj.

De asemenea, stimulează imunitatea specific, amplificând răspunsul imun umoral prin creșterea producţiei de anticorpi.

Tinctura de rostopască (Chelidonium majus extractum) are acţiune coleretică (favorizează eliminarea bilei) şi colagogă (stimulează secreţia de bilă), fiind utilizată în stimularea funcţiei hepato-biliare şi ca stimulent al hepatocitului, contribuind astfel la menținerea funcției hepatice normale și la o mai bună digestie.

Tinctura de păpădie (Taraxacum officinale extractum)  se obţine prin extracţie alcoolică din frunzele plantei Taraxacum officinalis. Tinctura de păpădie este foarte bogată în compuşi carotenoizi (luteina, violaxantina, taraxantina, flavoxantina, neoxantina), acid cafeic etc. Extractele alcoolice ale plantei se utilizează ca adjuvante în disfuncţii hepato-biliare.

Uleiul de sunătoare (Hippericum perforatum  aetheroleum)   este util ca adjuvant  în disfuncţii biliare (diskinezie biliară) dar şi pentru stimularea functiei hepatice şi eliminarea disconfortului digestiv. Se foloseşte pentru proprietăţile sale de aperitiv şi digestiv.

Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și a celui imunitar. Are efect antioxidant prin protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și contribuie la metabolismul energetic normal.

INGREDIENTE:

polen recoltat de albine, vitamina C, tinctură de rostopască (Chelidonium majus extractum), tinctură de păpădie (Taraxacum officinale extractum) extract de propolis standardizat, ulei esenţial de sunătoare (Hippericum perforatum aetheroleum), dextroză, zaharozăLivrarea MELT T ROSTOPASCA 50CPR produs de INSTITUTUL APICOL se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului MELT T ROSTOPASCA 50CPR produs de INSTITUTUL APICOL are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului MELT T ROSTOPASCA 50CPR.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !