MagneVie Express x 20 plicuri

MagneVie Express x 20 plicuri

40,68 lei 45,00 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

MagneVie Express x 20 plicuri

Descrierea produsului

Indicatii


MagneVie Express x 20 plicuri este un supliment alimentar care conţine magneziu şi vitamina B6 , contribuie la reducerea stărilor de oboseală şi extenuare, la funcţionarea normală a sistemului nervos şi la menţinerea sănătăţii psihice.
Inovaţia pe care o aduce MagneVie Express în acest segment este forma modernă de prezentare, granule orodispersabile, care conferă rapiditate şi uşurinţă în administrare (nu necesită apă), produsul fiind total adaptat ritmului vieţii moderne.


Compozitie si Mod de Prezentare


Magneziul îndeplinește în organism roluri esențiale: este co-factor pentru mai mult de 300 de enzime care intervin în metabolismul glucidic, lipidic și protidic, este stabilizator al ATP-ului („rezervorul” de energie al organismului), scade excitabilitatea neuro-musculară (ceea ce face ca magneziul să fie cunoscut ca „mineralul antistres”). Doza zilnică recomandată pentru adulţi este de 350 mg de magneziu/zi. Surse importante de magneziu sunt leguminoasele uscate, cerealele integrale, vegetalele verzi, nucile, alunele, boabele de cacao sau ceaiul. În cazul în care necesarul de magneziu nu poate fi acoperit din surse alimentare vom lua în considerare administrarea suplimentelor”, declară Dr. Daciana Toma, Medic Primar medicină de familie.

MagneVie Express® asigură un aport de 150 mg de magneziu și 0,7 mg de vitamina B6. Citratul de magneziu din compoziţie este o sare organică, cu grad ridicat de solubilitate care este asimilată foarte bine de organism. MagneVie Express® nu conține zahăr și, astfel, poate fi utilizat și de către persoanele cu diabet zaharat. În plus, nu conține nici glucoză, gluten, lactoză, proteine din lapte sau conservanți, aliniindu-se celor mai recente tendinţe în alimentaţie. Cu gust plăcut de lămâie, MagneVie Express® este uşor de administrat, fără a necesita apă, datorită formei de granule orodispersabile care se dizolvă direct pe limbă.


Administrare


MagneVie Express este recomandat adulţilor şi adolescenţilor (1-2 plicuri pe zi), dar şi copiilor cu vârste de peste 6 ani (1 plic pe zi).Livrarea MagneVie Express x 20 plicuri produs de Sanofi-Aventis se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului MagneVie Express x 20 plicuri produs de Sanofi-Aventis are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului MagneVie Express x 20 plicuri.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie