LOTIUNE NUANTATOR VIOLET 200ML

LOTIUNE NUANTATOR VIOLET 200ML

11,50 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

LOTIUNE NUANTATOR VIOLET 200ML

Descrierea produsului

Agentul de clătire Delia Cosmetics Cameleo este folosit pentru a reda părului o nuanță de lux pentru o anumită perioadă de timp fără a afecta sănătatea acestuia. Produsul vă va ajuta să actualizați cu ușurință culoarea și să refaceți nuanța înainte de vopsirea ulterioară sau schimbarea culorii părului, fără fonduri suplimentare sau pregătire prealabilă. Cu ajutorul acestui produs, vă puteți ajusta cu ușurință tonul acasă. Acesta nu conține componente colorante agresive, ceea ce conferă siguranță pentru un păr sănătos. Acest produs combină cu succes un efect benefic asupra părului și un efect de nuanță deosebită. Părul capătă o nuanță albăstrui nobilă care arată foarte impresionantă pe părul luminos, gri și alb. Produsul previne apariția unui ton neplăcut de gălbui. Excelent pentru utilizarea regulată după fiecare spălare a părului.

Mod de utilizare

Se amestecă într-un recipient separat 2 litri de apă cu 1 lingură de agent de clătire. Clătiți părul cu soluția obținută. Țineți cont că intensitatea nuanței finale depinde de cantitatea de agent de clătire adăugată.Livrarea LOTIUNE NUANTATOR VIOLET 200ML produs de Delia Cosmetics se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului LOTIUNE NUANTATOR VIOLET 200ML produs de Delia Cosmetics are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului LOTIUNE NUANTATOR VIOLET 200ML.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !