Lacrisifi

Lacrisifi

24,00 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Lacrisifi

Descrierea produsului

Compozitie si Mod de Prezentare


Hidroxipropil metilceluloza 0,500g; Benzalconiu clorid 0,010g;

Apa distilata qs 100ml;


Flacon de 10ml

Contraindicatii


Lacrisifi este contraindicat la pacientii care prezinta hipersensibilitate la oricare dintre componentele solutiei.

Administrare


A nu se folosi dupa trecerea a 30 de zile de la prima deschidere a flaconului.

Se instileaza 1-2 picaturi de 4-8 ori pe zi, dupa sfatul medicului.

Indicatii


Lacrisifi este recomandat ca adjuvant în sindroamele "sicca", atât în cele de origine endogena (alterarea filmului lacrimal produsa de excesul sau deficitul de mucopolizaharide), cât si în cele de origine exogena (purtatori de lentile de contact, factori de mediu). De asemenea este recomandat în caz de iritatii oculare produse de smog, praf, vânt, apa de mare; în plus faciliteaza eliminarea corpilor straini si a substantelor toxice. Lacrisifi este bine tolerat când este instilat în sacul conjunctival, asa cum au demonstrat toate evaluarile clinice.

Hidroxipropil-metilceluloza are proprietati lubrefiante si emoliente, iar vâscozitatea sa permite prelungirea timpului de contact cornean al colirului. Lacrisifi (solutie de hidroxipropil-celuloza 0,5%) are un indice de refractie comparabil cu cel al fluidului lacrimal. În plus, regenereaza, îmbunatateste stabilitatea si reproduce caracteristicile vizuale ale filmului lacrimal. Lacrisifi are o activitate antiseptica blânda si asigura hidratarea si lubrefierea corneei


Livrarea Lacrisifi produs de SIFI, Italia se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Lacrisifi produs de SIFI, Italia are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Lacrisifi.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !