Labo Fillerina 932 Zone specifice Gr 5 Plus - Pachet Promo

Labo Fillerina 932 Zone specifice Gr 5 Plus - Pachet Promo

667.30 lei
  • Primesti 13 puncte de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Labo Fillerina 932 Zone specifice Gr 5 Plus - Pachet Promo

Descrierea produsului

FILLERINA 932 OCHI ŞI PLEOAPE GRAD 5 PLUS

DESCRIERE: Fillerina 932 Ochi şi Pleoape constă într-un amestec format din 9 tipuri de molecule diferite de Acid Hialuronic, care prezintă un grad deosebit de penetrare în straturilor pielii (test ex vivo cu Celule Franz): în felul acesta ajută la menținerea unui efect de umplere a ridurilor şi ţesuturilor şi la remodelarea pleoapelor. Efectul moleculelor de acid hialuronic este completat de 3 tipuri de molecule de colagen şi 2 tipuri de molecule de elastină cu greutăţi moleculare diferite.

INDICAȚII: Pentru riduri laba-gâştei foarte profunde şi lăsarea serioasă a pleoapelor.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Se recomandă aplicarea de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, prin distribuirea gelului, lăsând ingredientele active să penetreze pentru 2-3 minute masând apoi cu ajutorul aplicatorului specific.

PREZENTARE: Flacon etanș de 15 ml cu aplicator special cu vârf în formă de deget.FILLERINA 932 BUZE ŞI CONTURUL BUZELOR GRAD 5 PLUS


DESCRIERE: Fillerina 932 Buze și Conturul Buzelor conține un amestec brevetat de 9 tipuri de molecule de acid hialuronic, cu mărimi şi greutăţi moleculare diferite, care prezintă un grad deosebit de penetrare a straturile pielii (test ex vivo cu Celule Franz): în felul acesta contribuie la meținerea unui efect de umplere a ţesuturilor şi definirea a conturului buzelor, având şi o acţiune antirid. Efectul acizilor hialuronici este completat de 3 tipuri de molecule de colagen şi 2 tipuri de molecule de elastină, cu greutăţi moleculare diferenţiate, care conferă densitate şi plasticitate ţesuturilor buzelor.

INDICAȚII: Pentru buze cu reducere serioasă de volum, textură ridată şi riduri profunde la nivelul conturului buzelor.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Se utilizează de câteva ori pe zi, lăsând ingredientele active să pătrundă câteva minute înainte de aplicarea rujului sau a luciului de buze.

PREZENTARE: Flacon etanș de 7 ml cu aplicator special cu vârf prevăzut cu trei mici sfere de oţel.
Livrarea Labo Fillerina 932 Zone specifice Gr 5 Plus - Pachet Promo produs de Efarma, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Labo Fillerina 932 Zone specifice Gr 5 Plus - Pachet Promo produs de Efarma, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Labo Fillerina 932 Zone specifice Gr 5 Plus - Pachet Promo.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !