Influlit x 30 cps

Influlit x 30 cps

30,45 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Influlit x 30 cps

Descrierea produsului

Influlit x 30 cps


Influlit x 30 cps-Produs de excepţie recomandat contra îmbolnăvirilor virale. Acest supliment alimentar este destinat întăririi sistemului imunitar. Compoziţia specială include vitamine şi extracte din plante medicinale recunoscute pentru efectul lor benefic asupra sistemului de autoapărare a organismului uman. Noutatea preparatului constă în introducerea vitaminei D3, despre care s-a descoperit recent că este “antibioticul naturii” şi a extractului din sâmbure de Grapefruit.
Această vitamină se formează sub efectul luminii solare în piele. Deoarece pe timpul iernii nu beneficiem de efectul benefic al razelor solare, se recomandă suplimentarea acesteia prin alimentaţie. Efectul imunostimulator al extractului de sâmbure de Grapefruit, este o descoperire recentă a medicului imunolog Dr. Jacob Harich din Florida (USA). Consumând zilnic aceste picături vă menţineţi starea de sănătate în perioadele critice ale anotimpului rece.

Compozitie si Mod de Prezentare

doza zilonică recomandată (3 tablete) conține:

Vitamina C 540,00 mg

Vitamina D3 1 000 000 UI/g 6,00 mg

Extract de sâmburi de Grapefruit (Citrus paradisi) 60,00 mg

Extract de Echinacea (Echinacea sp) 60,00 mg

Extract de Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) 60,00 mg

Mod de Administrare
Se recomandă consumul zilnic de 3 x 1-2 tablete, lăsând să se dizolve în gură.
Pentru copii sub 6 ani se recomandă zilnic de 3 x 1 tabletă.


Livrarea Influlit x 30 cps produs de QUANTUM PHARM se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Influlit x 30 cps produs de QUANTUM PHARM are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Influlit x 30 cps.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !