IMUNOFORTE 200MLL,SYNERGY PLANT PRODUCTS S.R.L

IMUNOFORTE 200MLL,SYNERGY PLANT PRODUCTS S.R.L

70,90 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

IMUNOFORTE 200MLL,SYNERGY PLANT PRODUCTS S.R.L

Descrierea produsului

Anti-Stres 235 G - Apicol Science Synergy Plant

Anti-Stres ajută la diminuarea stresului, cu imensul său potențial distrugător asupra sănătății, este una dintre cele mai mari provocări ale medicinei moderne. Combaterea sa presupune mai multe acțiuni simultane: diminuarea anxietății, îmbunătățirea somnului și a capacității de relaxare.

Noțiunea de stres a fost “inventată” de biochimistul canadian, H.B. Selye. Acesta a observat cum reacționăm la schimbările de mediu: atunci când simțim agresiune, constrângere, solicitare excesivă sau gol afectiv, încercând să ne adaptăm. Dar această adaptare rareori este lină. De cele mai multe ori, în primele etape ale adaptării, sistemul nervos suprareacționează.

Astfel, sunt eliberați hormoni și neurotransmițători folosiți în mecanismele de apărare în fața unei agresiuni iminente. Datorită lor, musculatura se încordează, pulsul și tensiunea arterială cresc, digestia se inhibă, iar metabolismul se modifică și el. Acesta este stresul. Și, până la un punct, stresul este pozitiv, deoarece ne împinge spre progres, spre găsirea unor soluții și spre autotransformare. Dar când stresul se repetă, mereu și mereu, vreme de luni sau ani, devine dăunător. De aceea, au fost căutate soluții pe mai multe planuri pentru reducerea stresului în exces.

În acest context, nu puteau lipsi studiile despre ingredientele naturale implicate în atenuarea stresului (1). Au fost studiate ingrediente cu acțiune asupra tensiunii psiho-emoționale din cauze din cele mai diverse, începând de la decepțiile în dragoste (2) și mergând până la sensibilitate meteorologică.

Apoi, s-a pus problema atenuării consecințelor stresului, fie că e vorba despre aparent banalele dureri de cap (3) sau despre declanșarea unor valuri de emoții teribile (4) și generalizate. S-au studiat inclusiv efectele unor substanțe active naturale asupra unor afectări, produse de stres, asupra aparatului cardiovascular sau asupra sistemului endocrin (5).

Ingredientele din acest produs au, conform EFSA (Agenția Europeană pentru Securitate Alimentară), următoarele acțiuni fiziologice:

- ajută la susținerea relaxării și bunăstarii mentale și fizice

- ajută la îmbunătățirea confortului digestiv, în caz de stres temporar.

Ingrediente Anti-stres:

Miere polifloră românească din agricultură ecologică: 221g; extract apos 1:10 din: Mușețel (Matricaria chamomilla), flori: 3%,  Portocal-amar (Citrus aurantium), fructe, coajă: 3% și Lavandă (Lavandula angustifolia), flori: 1%; Griffonia (Griffonia simplicifolia), semințe, extract apos uscat, cu min. 30% L- 5-hidroxitryptophan:  0,7%; Bergamotă-de-Italia (Citrus bergamia),  ulei esențial: 0,06%; Lămâie (Citrus limon), ulei esențial: 0,06%; Pin (Pinus sylvestris), ulei esențial: 0,03%; Lavandă (Lavandula angustifolia), ulei esențial: 0,01%.

Acțiuni fiziologice:

Griffonia:

susține funcționarea sistemului nervos, ajută la îmbunătățirea activității creierului;

Mușețel:

contribuie la o relaxare optimă, ajută la susținerea relaxării și bunăstarii mentale și fizice;

contribuie la un somn normal, ajută la menținerea unui somn sănătos;

Portocal-amar:

contribuie la un somn natural;

ajută la susținerea relaxării în cazul stresului;

ajută la menținerea unei stări de relaxare optimă;

Lavanda:

susține relaxarea, în caz de tensiune nervoasă, agitație, iritabilitate

ajută la menținerea unui somn sănătos.

ajută la îmbunătățirea confortului digestiv, în caz de stres temporar.

Mod de utilizare:

Câte 1-2 lingurițe, de 2 ori pe zi.

Copii 10-14 ani: 1-3 lingurițe/zi;

Copii 14-16 ani: 2-4 lingurițe/zi;

Adulți: 4-6 lingurițe/zi.

Notă: 1 linguriță este echivalentul a aproximativ 5 ml produs.
Produsul nu se înghite imediat, ci se ține în gură până este absorbit, așa încât substanțele volatile să-și exercite acțiunea la nivelul căilor respiratorii medii și superioare.

 În prevenția tulburărilor produse de stres, în special celor asociate unor perioade mai dificile, se recomandă dozele minime de produs, care vor fi luate vreme de 2-4 săptămâni (în funcție de lungimea perioadei).

Cui îi este adresat:

Produsul este adresat persoanelor expuse la factori de stres cum ar fi: lucrul în spații închise, interacțiune îndelungată cu terminale electronice, cum ar fi ecranul calculatorului sau al telefonului mobil, expunerea constantă la zgomot și la câmpuri electromagnetice. Este recomandat și celor care traversează perioade dificile emoțional, cum ar fi: schimbarea sau pierderea locului de muncă, examenele, despărțirea de persoane apropiate etc.

Cum se ține cura de susținere a vindecării:

Pentru susținerea  ameliorării afecțiunilor produse de stres, se recurge la doze apropiate sau chiar cele maxime, în completarea tratamentului prescris de medic și a alimentației diversificate.
Durata minimă a curei de susținere este 1 lună, iar cea maximă este de 3 luni.
După o pauză de 14 zile, administrarea se poate relua.

Valoare calorică/240 grame: 740 calorii

Valoare nutrițională / 100 grame produs.
Valoare energetică: 273,6  calorii;  Carbohidrați 74,2  grame.

Atenționări:

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.
A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură.
Produsul este un supliment apicol și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Precauții și contraindicații:

Alergie la produsele apicole și la oricare dintre componentele produsului.

Prezentare:

Borcan cu capac filetat de 235g

Producator:

Synergy Plant - Apicol Science

 Livrarea IMUNOFORTE 200MLL,SYNERGY PLANT PRODUCTS S.R.L produs de Efarma, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului IMUNOFORTE 200MLL,SYNERGY PLANT PRODUCTS S.R.L produs de Efarma, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului IMUNOFORTE 200MLL,SYNERGY PLANT PRODUCTS S.R.L.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !