Immune Max x80 cps.

Immune Max x80 cps.

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Lysi
80,00 lei 85,00 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Immune Max x80 cps.

Descrierea produsului

Immune Max


Immune Max x80 capsule este unul dintre cele mai puternice mijloace naturale pentru combaterea răcelii, a gripei şi a oboselii.
stimulează intens sistemul imunitar adult, datorită conţinutului bogat în alkoxigliceroli, fiind un remediu natural foarte preţios.
Cercetările au relevat că alcoxiglicerolii se găsesc în măduva oaselor sănătoase şi în laptele de mamă, ei fiind substanţele care oferă imunitate naturală în lupta contra infecţiilor şi în dezvoltarea sistemului imunitar.
Alcoxiglicerolii ajută la refacerea ţesuturilor, grăbesc închiderea rănilor de tot felul, inclusiv arsuri, leziuni şi infecţii, stimulează funcţiile sistemului imunitar, organismul devenind rezistent în faţa bolilor şi a condiţiilor de mediu neprielnice; încetineşte procesul de îmbătrânire, favorizează refacerea organismului după terapii dure, ca radioterapia sau terapia cu radiaţii, favorizează refacerea sistemului nervos, având efecte benefice împotriva oboselii; stimulează mecanismul de producere a leucocitelor şi trombocitelor, are efect antioxidant, antibacterian şi antimicotic.
Islandezii se bazează de secole pe puterea binefăcătoare a resurselor naturale pentru a-şi menţine vigoarea şi forţa de a rezista.
Un sistem imunitar sănătos susţine starea de sănătate, vitalitatea şi rezistenţa organismului.
IMMUNE MAX Lysi se poate asocia cu Omega-3 Lysi sau cu Uleiul din ficat de cod Lysi, împreună acţionând complementar, fortificând în mod natural sistemul imunitar.

Mod de Administrare


Pentru adulti, adolescenti, copii mai mari de 10-12 ani, seniori.
DZR: 2 caps/zi; doza poate fi crescuta, sub supraveghere.


Livrarea Immune Max x80 cps. produs de Lysi se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Immune Max x80 cps. produs de Lysi are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Immune Max x80 cps..

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !