HEPATO CURCUMIN95 are o compozitie unica intensa cu 8 extracte, din care 5 standardizate, din cele mai recunoscute plante specializate in protejarea si detoxifierea ficatului. 
Contribuie la:

protejarea si detoxificarea celulelor ficatului
scaderea nivelul transaminazelor
antioxidare
stimuleaza activitatea macrofagelor, a celulelor T si a factorului de necroza tumorala
rolul antiseptic in organism
stimuleaza secretia biliara
stimularea diurezei
scade colesterolul
sustine rolul antibacterian in organism
trateaza hepatita virala

Adjuvant in:

Ciroza hepatica
Hepatita virala A, B si C
Tulburari hepatice
Cancer hepatic
Schizandra (Schisandra chinensis) Schizandra este o planta originara din China si Japonia. Fructele sale au toate cele cinci arome la un loc: dulce, sarat, acru, amar si iute. Fructele contin peste 30 de tipuri de lignani (schizandrin, deoxischizandrin, gomisin, pregomisin etc), schizoandroli, fitosteroli, vitamina C si E, dar si uleiuri volatile. Extractul din fructe este un foarte bun antioxidant, avand si proprietati astringente si antiseptice, insa este remarcabil pentru rolul de detoxifiere si protejare a ficatului. in peste 76% din afectiunile hepatice, reduce nivelul transaminazelor serice si imbunatateste functiile hepatice in leziuni hepatice, consum excesiv de alcool, virusuri, toxine, acumularea de grasimi in interiorul celulelor, reduce productia de metaboliti intermediari reactivi din faza I si stimuleaza faza II de detoxifiere hepatica.

Anghinare (Cynara scolymus) Stimuleaza secretia biliara, are actiune diuretica si scade nivelul colesterolului rau din sange.Protejeaza ficatul, detoxifica organismul si scade colesterolul.

Armurariu (Silybum marianum) Armurariul este o planta cunoscuta de pe vremea lui Hyeronimus Bosch (595), fiind utilizata pentru afectiuni hepatice inca din secolul al XVIII-lea. Extractul acestei plante sustine sanatatea ficatului si a vezicii biliare.

Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) imbunatateste activitatea ficatului, avand efecte asupra capacitatii acestuia de a detoxifia chimicalele xenobiotice (compusi chimici care se gasesc in organism, dar care nu sunt produsi de catre acesta).

Capacitatea curcuminoidei de a inhiba o serie de factori, cum ar fi Factorul Nuclear kappaB, care moduleaza multe citokine proinflamatorii si profibrotice, precum si proprietatile sale antioxidante, si ofera o eficienta ridicata in tulburarile hepatice. Curcumin95 C3 complex atenueaza leziuni hepatice induse de etanol, tioacetamida, supradozaj de fier, colestaza acuta subcronica si cronica, tetraclorura de carbon, intoxicatie, ciroza.

Brusture (Arctium lappa) Acest extract are proprietati detoxifiante, antioxidante si antibacteriene. Radacina brusturelui contine uleiuri eterice, substante amare, saruri minerale si vitamine din complexul B.

Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) Radacina de Lemn-dulce este folosita in scop terapeutic datorita continutului de flavonoide (antioxidanti importanti). Glicirizina este compusul-cheie din lemnul-dulce, deoarece are cele mai multe proprietati terapeutice. Datorita glicirizinei, lemnul-dulce previne distrugerea celulelor hepatice si ajuta la tratarea hepatitei virale.

Zeolit Zeolit sub forma de pulbere este administrat in cazuri de hepatita virala, cat si cronica, efectele fiind benefice. S-a observat ca Zeolit pulbere are efect protector si incetineste evolutia hepatitei.

Piper negru (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperina Extractul de Curcumin95 C3 complex asociat cu piperina are o capacitate hepatoprotectoare mult mai insemnata, deoarece biodisponibilitatea in organism creste cu pana la 2000% .

Produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului Notificare seria AA nr. 8626/30.06.2015.

Compozitie

Schizandra (Schisandra chinensis) extract 4:1 108 mg

Anghinare (Cynara scolymus) extract standardizat cu 2,5% acizi cafeilchinici

108 mgArmurariu (Silybum marianum) extract 4:186 mg

Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) extract standardizat cu 95% curcuminoide 

58 mgTuf zeolitic mineralizat standardizat cu 83% clinoptilolit 50 mgBrusture (Arctium lappa) extract 4-6:110 mgLemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) extract 10:1 cu 12% glicirizina10 mgPiper (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperina10 mg.

Mod de utilizare:Cate 2-3 capsule pe zi.

Contraindicatii:Nu se administreaza persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentii produsului.

Precautii: A se administra cu precautie femeilor insarcinate sau care alapteaza.