HEMOTREAT H 50ML, GLOBAL TREAT

HEMOTREAT H 50ML, GLOBAL TREAT

84.49 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

HEMOTREAT H 50ML, GLOBAL TREAT

Descrierea produsului

HEMOTREAT H 50ML, GLOBAL TREAT

Recâștigă-ți încrederea utilizând unguentul HemoTreat H pentru tratarea hemoroizilor interni și externi!

Viața merită trăită din plin, fără a te lăsa afectat de stresul și disconfortul vieții de zi cu zi. Din păcate, hemoroizii atât interni, cât și externi reprezintă un factor determinant al unei stări fizice precare. De asemenea, disconfortul și durerea creată nu te vor lăsa sa te bucuri de nici măcar o zi din viața ta. Suntem convinși că oricine merită să își petreacă fiecare zi plin de optimism, dar și de sănătate atât fizică, cât și psihică.

Adulții sunt ce mai predispuși să dezvolte hemoroizi interni și externi datorită faptului că activitățile de zi cu zi reprezintă multe dintre cauzele acestei afecțiuni. Statistic, aproximativ 50% din populație au dezvoltat hemoroizi, iar aceasta valoare reprezintă doar numărul celor care s-au prezentat la medic!

Dorința noastră este să vă oferim șansa de a petrece timpul așa cum vă doriți, să savurați ce tip de alimente și mâncare vă plac, să puteți practica orice tip de sport doriți, să evitați orice intervenție chirurgicală sau tratament invaziv! Unguentul HemoTreat H pentru tratarea hemoroizilor interni și externi reprezintă cea mai bună soluție pentru dumneavoastră! De ce? Pentru că, datorită ingredientelor conținute, tratează și ajută la prevenția unei afecțiuni hemoroidale oferindu-vă rezultate pe termen lung și vizibile încă de la prima utilizare!


Elimină riscul operației


Cu unguentul HemoTreat H, hemoroizii pot fi rezolvați făra a ajunge la operație. Efectele pot fi de durată în funcție de stilul de viață.


Tratează afecțiunea


Tratează hemoroizii interni și externi cu ameliorarea stării pacientului de la prima aplicare. Unguentul acționează asupra cauzelor: vase sanguine umflate și țesuturile iritate din zona anusului.


Prețul, ultima grijă


O singură cutie de unguent este răspunsul pentru orice tip de hemoroizi, chiar și în stadii avansate, când apar sângerări. Produsul acționează și asupra fisurilor anale.
Livrarea HEMOTREAT H 50ML, GLOBAL TREAT produs de GLOBAL TREAT se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului HEMOTREAT H 50ML, GLOBAL TREAT produs de GLOBAL TREAT are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului HEMOTREAT H 50ML, GLOBAL TREAT.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !