GINKGO 150MG CONCENTRARE 20CPS, DVR PHARM

GINKGO 150MG CONCENTRARE 20CPS, DVR PHARM

  • Produsul este La comanda
  • Producator: DVR Pharm
27.09 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

GINKGO 150MG CONCENTRARE 20CPS, DVR PHARM

Descrierea produsului

GINKGO 150MG CONCENTRARE 20CPS, DVR PHARM

Descriere

    Este un produs care amplifică atenția, crește capacitatea de concentrare mentală, îmbunătățește reflexele și coordonarea. Ingredientele atent selecționate, de proveniență și calitate europeană, care conduc la aceste efecte sunt:

- extractul standardizat de Ginkgo biloba – este un puternic stimulent al circulației sanguine la nivelul creierului, îmbunătățind tot o dată utilizarea oxigenului la acest nivel. Aceasta conduce la îmbunătățirea semnificativă atenției, crește capacitatea de efort intelectual, optimizează coordonarea neuro-motorie. Nu în ultimul rând, extractul din această plantă are efect antidepresiv și stimulent nervos, ceea ce optimizează, de asemenea, funcțiile cognitive. 

- extractul standardizat de Guarana – are un puternic efect stimulent asupra sistemului nervos. Este cunoscută mai ales ca plantă ca plantă anti-somnolență și anti-astenie, fiind folosită de cei care trebuie să facă un supra-efort fizic sau intelectual. De asemenea, Guarana îmbunătățete reflexele, îmbunătățește precizia și promptitudinea răspunsului la stimuli, fiind folositoare la acțiuni cum ar fi șofatul, dezvoltarea de software complexe, manipularea unor utilaje de precizie etc.

- extractul standardizat de Sunătoare – este recunoscut pentru efectul său puternic anti-depresiv, anxiolitic și vigilizant (amplifică starea de luciditate mentală).

COMPOZIȚIE: Ginkgo biloba, frunze, extract hidroalcoolic 24/6, cu 24% flavonoide și 6% terpenoide: 150mg; Ginkgo biloba, frunze: 125 mg; Magneziu, extract natural din sare marină: 100mg; capsulă de gelatină tare; Guarana (Paullinia cupana), semințe, extract: 62,5mg; Sunătoare (Hypericum perforatum), părți aeriene, extract cu 0,3% hipericină: 32,5mg; Cafea verde (Coffea robusta), pulbere: 30mg. 

ACȚIUNI: 
Susține funcționarea normală a creierului și a sistemului nervos; susține procesele cognitive normale (atenția) și gestionarea normală a stresului fiziologic și psihologic.

INDICAȚII:
Ingedientele vegetale din acest produs au demonstrat un rol important în tratarea următoarelor afecțiuni și tulburări:
•    Oboseală fizică și intelectuală
•    Somnolență, stări de confuzie mentală la trezirea din somn
•    Depresie
•    Coordonare neuro-motorie deficitară
•    Incapacitate de concentrare mentală

Este recomandat în mod special celor care au nevoie de un plus de atenție, luciditate și coordonare atunci când fact eforturi îndelungate în domenii cum ar fi: șofatul sau pilotajul, dezvoltarea și testarea de software, grafica pe calculator, sporturile care necesită un nivel ridicat de precizie etc.

PRECAUȚII ȘI CONTRAINDICAȚII: 
Persoanele cu afecțiuni cardiovasculare vor lua acest produs numai cu acordul medicului. Produsul nu se administrează cu mai puțin de cinci ore înainte de culcare.

ADMINISTRARE:
Se ia câte 1 capsulă/zi, în doză unică. Tratamentul se poate face ocazional, atunci când avem nevoie de o capacitate sporită de efort, dar și sistematic, caz în care se ia 1 capsulă pe zi, vreme de 20 de zile, după care se face o săptămână de pauză.

Cutia contine 20 capsule.Livrarea GINKGO 150MG CONCENTRARE 20CPS, DVR PHARM produs de DVR Pharm se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului GINKGO 150MG CONCENTRARE 20CPS, DVR PHARM produs de DVR Pharm are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului GINKGO 150MG CONCENTRARE 20CPS, DVR PHARM.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !