GINKGO 150 Memorie, DVR PHARM

GINKGO 150 Memorie, DVR PHARM

  • Produsul este La comanda
  • Producator: DVR Pharm
23,21 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefoane farmacie : Vodafone 0727.515.368
Orange Cosmote

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

GINKGO 150 Memorie, DVR PHARM

Descrierea produsului

GINKGO 150 Memorie, DVR PHARM

Descriere

   Este un produs care amplifică și optimizează procesul de memorare, facilitând totodată accesarea informațiilor deja reținute. Ingredientele atent selecționate, de proveniență și calitate europeană, care conduc la aceste efecte sunt:

- extractul standardizat de Ginkgo biloba – este un puternic stimulent al circulației sanguine la nivel creierului, îmbunătățind totodată utilizarea oxigenului la acest nivel. Aceasta conduce la îmbunătățirea semnificativă a capacității de memorare, dar și de accesare a informațiilor deja stocate la nivelul creierului.

- Lecitina – este un aminoacid natural, de origine 100% vegetală, care constituie materia primă pentru acetilcolină, un neurotransmițător cu un rol extrem de important în procesul de memorare. Administrarea de lecitină nu doar îmbunătățește memoria, ci și atenția, starea de spirit, capacitatea de relaxare.

- Semințele de țelină – sunt, la fel ca și frunzele de Ginkgo biloba, un foarte bune stimulent al circulației cerebrale. De asemenea, previn deteriorarea vaselor de sânge și sunt printre cele mai bune mijloace de prevenire a accidentului vascular cerebral.

COMPOZIȚIE: 
Ginkgo biloba, frunze, extract hidroalcoolic 24/6, cu 24% flavonoide și 6% terpenoide: 150mg; Lecitină: 130mg; capsulă de gelatină tare; Ginkgo biloba, frunze: 50mg; Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus), rădăcină, pulbere: 50mg; Țelină (Apium graveolens), fructe, pulbere: 20mg.

ACȚIUNI: 
Susține funcționarea normală a creierului și a sistemului nervos; susține procesele cognitive normale (memoria), susține gestionarea normală a stresului fiziologic și psihologic.

INDICAȚII:
Ingedientele vegetale din acest produs au demonstrat un rol important în: 

•    Eforturi intelectuale de lungă durată
•    Tulburări de memorie produse de: suprasolicitare intelectuală, traumatisme (fizice sau emoționale), tulburări ciculatorii.
•    Tulburări cognitive asociate cu deficiențe circulatorii
•    Maladia Alzheimer, Demență vasculară – prevenire, adjuvant
•    Incapacitate de relaxare, adjuvant în insomnie
•    Acufene
•    Afecțiuni oculare asociate cu deficiențe circulatorii

PRECAUȚII ȘI CONTRAINDICAȚII: 
Nu se cunosc.

ADMINISTRARE:
Se iau câte 1-2 capsule/zi, în cure de minimum 20 de zile. În cazul tulburărilor de memorie cronicizate, al afecțiunilor circulatorii la nivelul creierului, se țin cure de 90 de zile, urmate de alte 15 zile de pauză.

Cutia contine 20 capsule.

- See more at: http://dvrpharm.ro/ginkgo-150-memorie?keyword=GINKGO%20MEMORIE#sthash.ex5pL1iM.dpufLivrarea GINKGO 150 Memorie, DVR PHARM produs de DVR Pharm se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului GINKGO 150 Memorie, DVR PHARM produs de DVR Pharm are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului GINKGO 150 Memorie, DVR PHARM.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...