Genacol

Genacol

120,00 lei 132,00 lei
  • Primesti 2 puncte de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Genacol

Descrierea produsului

Mod de Administrare


3 capsule seara cu un pahar mare de apa , dupa 2 ore de la terminarea mesei de seara.
Consumati cel putin 6 pahare de apa pe zi

Compozitie si mod de prezentare


Colagenul este una dintre cele mai importante, dacă nu cea mai importantă, proteină din organismul nostru. Cantiatea colagenului în organism se diminuează începând cu vârsta de 25 de ani. Efectele acestei diminuări le vom simti la vârste cuprinse între 40 si 55 de ani când, vom resimti durerile la nivelul articulatiilor, fie în membrele superioare sau inferioare sau în coloana vertebrală. Cartilajul articular este lispsit de terminatiuni nervoase pentru a putea transmite semnalul dureros la sistemul nervos central, astfel ca în momentul în care apar durerile, cartilajul este deja distrus în asa masura ca sa ajuns la nivelul subcondral, sau sub cartilaj, unde sunt prezente treminatiile nervoase care vor transmite senzatia de durere generata de procesul de frictiune si de presiune. De aceea este important sa avem în vedere prevenirea degradarii colagenului în organism de la o vârsta tânara cînd, înca nu sunt manifestate simptomele deficitului de colagen.
IMPORTANT de retinut, ca nu putem sa mancam colagen pentru a suplini pierderile si degenerarea lui deoarece colagenul este o molecula mare care nu strabte peretele intestinal pentru a fi absorbit în sânge. Din pacate nu exista posibilitatea sa ne procuram colagenul prin mancarea zilnica. In schimb putem sa ne suplimentam alimentatia noaastra cu produse care ne vor ajuta sa stimulam productia propriului nostru colagen, ceea ce este din punct de vedere fiziologic cel mai natural, mai sigur si mai eficient mijloc de a combate degenerarea excesiva a colagenului in organismul nostru.
Genacol® este unicul hidrolizat BIO-ACTIV de colagen care stimuleaza producerea colagenului in organism oferind in acelasi timp si materia prima necesara organismului pentru refacerea si regenerarea colagenului atit la nivelul cartilajului articular cit si in tot corpul nostru. Genacol este produs prin technologia exclusiva singulara in domeniul producerii de hidrolizat de colagen numita Tehnologia Secventiala AminoLock descoperita de Corporation Genacol Canada inc. Genacol este un produs obţinut din colagen pur 100%. Tehnologia Secvenţială Aminolok dezvoltata in Canada a permis obtinerea unui hidrolizat de colagen concentrat in aminoacizi specifici care stimuleaza regenerarea cartilajului articular reducind astfel durerile articulare. Genacol® se fabrică conform celor mai înalte standarde biotehnologice, astfel încât să răspundă la toate exigenţele de calitate şi de securitate sanitară impuse de Uniunea Europeana si Canada. Deficitul progresiv de reînnoire al colagenului este însoţit de o diminuare a potenţialului funcţional al ţesutului conjunctiv, caracteristic îmbãtrânirii.Aceasta se traduce prin diverse manifestãri clinice, care sunt din ce in ce mai frecvente, odata cu înaintarea în vârstã: artroza, osteoporoza, slãbiciune muscularã, piele uscatã şi apariţia ridurilor. Alaturi de aceste manifestari sa mai semnalat oboseala, lipsa de energie si in mod constant durerea. Genacol® a fost creat şi dezvoltat sã rãspundã la aceastã dificultate a organismului de reînnoire a colagenului. Pentru a respecta întocmai procesul fiziologic de refacere a colagenului, cea mai bunã soluţie este de a stimula potenţialul de sintezã al colagenului de cãtre organism şi de a livra organismului precursorii necesari sintezei de colagen prin suplimentarea alimentaţiei. Furnizând aminoacizii din compoziţia colagenului sub formă de matrice, care uşurează sinteza colagenului, Genacol® reprezintă astăzi cel mai bun răspuns la fenomenele legate de insuficienţa de ţesut conjunctiv.

Cea mai eficienta solutie pentru evitarea durerilor articulare este prevenirea degradării cartilajului articular, printr-un consum sustinut si constant de aminoacizi care stimulează regenerarea propriului nostru colagen. Genacol este solutia optimă pentru durerile articulare, pe termen lung, pentru că elimină cauza durerilor şi nu durerea în sine! Studile clinice efectuate au demonstrat că Genacol combate efectele îmbătrânirii precum ridurile, ameliorează calitatea somnului, energizează organismul, favorizează cicatrizarea, previne pierderea dintiilor si calmează DURERILE din mai multe boli, cum ar fi artroza, artrita, polimiozita, tendinitele, reumatismul articular, bursite si alte boli legate de deficitul de colagen în organism.

Flacon cu 90 capsule

Contraindicatii


STOC EPUIZAT

Interactiuni


STOC EPUIZAT

Indicatii


Genacol este unicul hidrolizat BIO-ACTIV de colagen care stimuleaza producerea colagenului in organism oferind in acelasi timp si materia prima necesara organismului pentru refacerea si regenerarea colagenului atit la nivelul cartilajului articular cit si in tot corpul nostru. Genacol este produs prin technologia exclusiva singulara in domeniul producerii de hidrolizat de colagen numita Tehnologia Secventiala AminoLockLivrarea Genacol produs de Efarma, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Genacol produs de Efarma, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Genacol.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie