Feminine Cleaning Gel

Feminine Cleaning Gel

82,00 lei 90,00 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Feminine Cleaning Gel

Descrierea produsului

Indicatii


Feminine Cleaning Gel este un gel destinat igienei intime externe (ph-ul optim 4.0) reface și menține echilibrul florei vaginale după tratamente cu antibiotice sau alte medicamente. Totodată acesta sigură menținerea acidului optim, previne și reduce riscul infecțiilor vaginale, elimină mirosurile neplăcute și contribuie la îmbunătățirea vieții sexuale.

Compozitie si Mod de Prezentare


Tratamentele tradiționale precum utilizarea în exces a apei și a antibioticelor, agenții de curățare alcalini sau care conțin săpun, dietele necorespunzătoare, modificarea secreției hormonale (ciclu menstrual, sarcină, menopauză) pot afecta microflora vaginală, generând dezechilibre grave ale pH-ului, iritații și pierderea proprietǎţiilor de protecție naturală ale sistemului genital.

Lady Health sunt cele mai noi produse dedicate igienei intime feminine, lansate pe piață de compania Ropharma. Gama cuprinde produse de ultimă generație a căror eficiență este clinic demonstrată, studiile demonstrând o toleranță perfectă pentru pielea sensibilă din zona intimă.

Fabricate din ingrediente naturale, produsele Lady Health au la bază conceptul de apărare cu ajutorul biotehnologiei, ce folosește filratul de iaurt probiotic obținut prin extragerea componentelor bioactive din laptele fermentat. Proprietǎţiile ingredientelor ajută la echilibrea pH-ul florei vaginale, reduc mirosurile neplăcute și protejează zona intimă de infecții.

Senzaţie de prospeţime şi protecţie pe toatǎ durata zilei

Lady Health introduce pe piață din România conceptul de apărare cu probiotice. Prin utilizarea filtratului de iaurt probiotic (TS-2L), formula fără săpun a gamei de produse Lady Health echilibrează ph-ul florei vaginale, reduce cu delicatețe mirosul neplăcut și protejează zona intimă a femeii. Principalele componente ale produselor sunt aminoacizii, acidul L-lactic și componente antibacteriene, cum ar fi probiotein și bacteoricine

Probioticele oferă o soluție terapeutică naturală pentru îngrijirea și protejarea cu delicatețe a zonei intime a femeii prin reechilibrarea pH-ului florei vaginale și redarea stării de bine pe toată durata zilei. Probioticele ingerate sau aplicate local au menirea de a reface echilibrul natural al organismului și de a întări sistemul imunitar.

Gama Lady Health este alcătuită din patru produse distincte: Feminine Cleaning Gel, Feminine Intimate Serum, Cleansing Mousse și Feminine Mist a căror ingredinete au ca efect menținerea și refacerea microflorei tractului genito-urinar, controlarea creșterii microorganismelor patogene și întreținerea mediului acid (ph optim în jurul valori de 4.0) pentru un epiteliu sănătos al mucoasei vaginale.

Feminine Cleaning Gel €-“ este un gel destinat igienei intime externe (ph-ul optim 4.0) reface și menține echilibrul florei vaginale după tratamente cu antibiotice sau alte medicamente. Totodată acesta sigură menținerea acidului optim, previne și reduce riscul infecțiilor vaginale, elimină mirosurile neplăcute și contribuie la îmbunătățirea vieții sexuale.

Componentul activ este iaurtul filtrat (TS a€2L), care conține acid lactic natural, factori antimicrobieni, aminoacizi, compexul vitamina B și un hidratant natural.

Este recomandată folosirea unui aplicator pe noapte timp de 5-7 nopți consecutive.
1 flacon de 7ml (gel) X 7 bucLivrarea Feminine Cleaning Gel produs de Efarma, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Feminine Cleaning Gel produs de Efarma, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Feminine Cleaning Gel.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !