Excilor SOLUTIE 3.3 ML

Excilor SOLUTIE 3.3 ML

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Sandoz
81,99 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Excilor SOLUTIE 3.3 ML

Descrierea produsului


Excilor®
Pentru tratamentul infecției fungice a unghiei
îmbogățit cu glicerol, lipide care îngrijesc unghia și biotina

Ce este infecția fungică a unghiei?
Infecția fungică a unghiei (cunoscută și sub denumirea de onicomicoză) se referă la infecția cu fungi (dermatofiți) a unghiilor degetelor de la picioare sau de la mâini. Infecția începe, de obicei, la marginea unghiei, care devine alb-gălbuie, maro sau verde. Ciupercă crește sub sau în unghie, făcând ca placa unghială să se îngroașe și să se sfărâme. Uneori unghia se desprinde parțial sau total, ceea ce poate fi dureros. în unele cazuri, unghia se va desprinde cu totul de pe deget.

Cum apare infecția fungică a unghiei?
Unghiile – cel mai frecvent cele de la picioare – sunt infectate de ciuperci din cauza umezelii excesive, a căldurii, a transpirației sau a igienei deficitare. în mod normal, placa unghială este prea groasă pentru a fi penetrată de ciuperci. Cu toate acestea, unghiile deteriorate se pot infecta cu ușurință. Pantofii prea
strâmți și/sau picioarele care transpiră creează condiții pentru dezvoltarea și răspândirea ciupercilor. Infecțiile fungice sunt contagioase și se pot transmite la alte persoane (de exemplu, prin utilizarea dușurilor comune). De asemenea, este posibilă și autocontaminarea: infecția se poate răspândi de la o unghie la alta. Unii oameni (diabeticii, pacienții care folosesc corticosteroizi, pacienții cu sisteme imunitare compromise) sunt mai predispuși la infecții fungice. Este important să tratați infecția fungică a unghiei cât mai curând posibil: cu cât este mai mică zonă afectată, cu atât mai scurtă este perioada de tratament. Tratamentul rapid poate împiedica infecția să se răspândească și la alte unghii.

Cum tratează Excilor® infecția fungică a unghiei?
Excilor® este indicat pentru tratamentul micozei unghiei.
Tratament eficient*
Penetrare imediată**
1 minut pe zi – fără a fi nevoie de pilă
Rezultate începând cu a 2-a săptămână de utilizare***
Eficacitatea Excilor® a fost dovedită în studii clinice.

*Teste in vivo și in vitro.
**Penetrează unghia în 33 secunde, experiment in vivo. Date aflate la dosar.
***Rezultate vizibile după ce crește din nou unghia sănătoasă.

Cea mai importantă componentă a unghiilor este keratină, pe care cele mai multe preparate antifungice nu o pot penetra. în cele mai multe cazuri, ciupercile cresc sub unghie, ceea ce le face dificil de tratat.

Excilor controlează micromediul unghiei acidificând patul unghial. Datorită tehnologiei unice de penetrare TransActive™, Excilor® poate penetra unghia, asigurând astfel tratarea acesteia de la interior către exterior. De obicei, este nevoie de câteva luni pentru ca o unghie afectată să aibă din nou un
aspect sănătos. în medie, o unghie de la picior crește cu 1,5 mm pe lună. Excilor® reduce imediat pH-ul unghiei, creând un mediu ostil dezvoltării fungilor. Cu toate acestea, unghia afectată are nevoie de timp pentru a crește. Eficacitatea Excilor® a fost dovedită în studii clinice. Excilor® este îmbogățit cu glicerol, lipide care îngrijesc unghia și biotina. Placa unghială are o structură care poate fi comparată cu un zid de
cărămidă, celulele unghiei servind drept „cărămizi” și lipidele dintre ele drept „ciment”. îmbătrânirea are o influență semnificativă asupra acestei structuri a plăcii unghiale și în timp unghiile devin mai uscate și conțin mai puține lipide. Acest lucru crește riscul infecțiilor. Excilor® este îmbogățit cu glicerol, o moleculă care atrage apa. De asemenea, mai conține lipide speciale care protejează unghia și biotină. Această combinație înmoaie, hidratează și hrănește placa unghială.

Instrucțiuni de utilizare:
Curățați unghia și dacă aceasta este dată cu oja îndepărtați oja complet înainte de a folosi Excilor®.
Folosiți aplicatorul pentru a acoperi cu produs toată unghia și partea de dedesubt a mărginii unghiei. Aveți grijă să aplicați Excilor® într-un strat generos. Lăsați unghia să se usuce (30-40 secunde) înainte de a vă pune șosete și/sau pantofi. Astfel, produsul poate penetra unghia. După aplicare, este normal să simțiți o senzație de furnicături sub unghie; acest lucru arată că produsul a penetrat complet unghia. Aplicați pe zona infectată de două ori pe zi (o dată dimineața și o dată seara). Pentru cele mai bune rezultate, tratați zona infectată cel puțin trei luni. Este recomandabil să continuați tratamentul până când unghia s-a refăcut complet.
Pentru a susține o compliantă mai bună a tratamentului, Excilor® este disponibil în două forme:
- stilou aplicator: aproximativ 400 de aplicări
- soluție: 3,3 ml

Precauții:
Numai pentru uz extern.
Nu folosiți acest produs dacă sunteți hipersensibil sau alergic la oricare dintre ingredientele sale.
Evitați contactul cu ochii și mucoasele.
Dacă produsul intră în contact cu ochii sau mucoasele, clătiți bine cu apă.
Nu sunt disponibile date clinice cu privire la utilizarea produsului de către copii, sau de către femeile însărcinate sau care alăptează.
Diabeticii cu probleme la nivelul picioarelor trebuie să consulte medical atunci când încep să utilizeze Excilor®.
A nu se folosi după data de expirare.

Reacții adverse:
(Foarte rare, 1 caz la 100.000)
Senzație de arsură, mâncărimi sau durere ușoară, localizată. Dacă simptomele persistă sau se agravează, opriți tratamentul și consultați medicul sau farmacistul.

Condiții de păstrare:
A se păstra la temperatura camerei, departe de căldură sau lumina directă a soarelui.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor.
A nu se arde aplicatoarele folosite.

Ingrediente:
lactat de etil, acid acetic, potențiator de penetrare, agent de formare a peliculei, apă, glicerol, polisorbat 80, acetat de cetil, alcool lanolinic acetilat, biotină și conservant (nu conține parabeni)

Cum se previne infecția fungică a unghiei?
- Spălați-vă regulat pe picioare. Dacă folosiți săpun, clătiți-vă bine tălpile după aceea pentru a îndepărta toate urmele de săpun.
- Uscați-vă bine pe picioare, mai ales între degete.
- Purtați șosete curate din bumbac sau lână.
- Purtați pantofi care le permit picioarelor „să respire” și care nu sunt prea strâmți.
- Schimbați-vă pantofii regulat.
- Folosiți un produs antifungic în pantofi.
- Purtați sandale în zonele în care mulți oameni merg desculți, cum ar fi la dușurile comune, în vestiare și la piscină.

Prezentare:
3,3 ml
Livrarea Excilor SOLUTIE 3.3 ML produs de Sandoz se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Excilor SOLUTIE 3.3 ML produs de Sandoz are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Excilor SOLUTIE 3.3 ML.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !