Enteroclisma 1,2l

Enteroclisma 1,2l

44,48 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Enteroclisma 1,2l

Descrierea produsului

Enteroclisma 1,2l

Poate fi folosit atât pentru lavaj intim cât şi pentru lavaj rectal. 

În funcţie de intenţia de utilizare trebuie folosit vârful mai mare pentru lavajul vaginal sau vârful mai mic pentru cel rectal.

 Produs nesteril refolosibil. 

Instrucţiuni: Conectaţi punga prin înşurubarea capătului furtunului prevăzut cu un conector.  Folosiţi vârful potrivit acţiunii care o veţi face. Suspendaţi punga vertical de mâner. Punga trebuie suspendată astfel încât să se prevină  contactul cu alte lichide sau materiale solide. Presiunea lichidului depinde de înălţimea la care se afla punga agăţată. Închideţi valva (prin răsucirea robinetului la 90 de grade). Astfel produsul este gata de folosire. Administrarea şi alegerea soluţiei folosite trebuie agreeată de un doctor.

Curăţarea şi dezinfectarea: Înainte şi după fiecare folosire dezasamblaţi manual fiecare parte şi spălaţi-le cu apă caldă şi săpun neutru. Nu curăţaţi cu peria. Curăţaţi-l cu ajutorul unui burete moale pentru a evita zgârierea. Produsul poate fi sterilizat prin fierbere dar pentru scurt timp.Capetele pot fi sterilizate prin raze gamma în autoclave sau prin folosirea ethilen oxidului. Nu folosiţi alcool, solvenţi sau acizi. Livrarea Enteroclisma 1,2l produs de FL Medical se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Enteroclisma 1,2l produs de FL Medical are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Enteroclisma 1,2l.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !