Dulcostevina pulbere x25g

Dulcostevina pulbere x25g

87,43 lei 88,43 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Dulcostevina pulbere x25g

Descrierea produsului

Denumire


Dulcostevina pulbere x25g este indulcitor 100% natural din planta Stevia rebaudiana, de 200 ori mai dulce decat zaharul, are si efect hipoglicemic, hipotensiv la persoanele cu hipertensiune, nu si la cele cu tensiune normala.
SLĂBITUL CU AJUTORUL DULCOSTEVINEI
Unul din domeniile in care acest extract natural este cu adevărat miraculos e, fără indoială, cel al slăbitului. Ce poate face ştevia dulce pentru a ne ajuta să scăpăm de kilogramele in plus? In primul rand, ca inlocuitor al zahărului are zero calorii, deci nu ingrașă absolut de loc. Apoi, spre deosebire de zahăr, care induce accese de foame prin creşterea explozivă a cantităţii de insulină in sange, dulcostevina inhibă foamea, stabilizand nivelul glicemiei. De asemenea, aşa cum arătam anterior, consumul dulcostevinei in locul zahărului reduce in mod natural apetitul pentru dulciuri, care sunt principalul inamic al siluetei. Nu in ultimul rand, dulcostevina ajută la eliminarea surplusului de apă din țesuturi, făcandu-ne să dăm jos cu ușurință 1-2 kilograme și eliminand aspectul incărcat al pielii, produs de retenția de lichide. Concret, pentru a slăbi, primul pas este să inlocuim cat mai rapid zahărul cu dulcostevina. De un mare ajutor vor fi limonadele indulcite cu dulcostevină, care sunt un diuretic excelent, dar și un inhibitor al apetitului. Atunci cand ne este foame, mai ales cand simțim nevoia de dulciuri, un pahar de suc sau de ceai indulcit cu dulcostevină este salvator, el "tăind” nevoia de dulce. Trebuie știut și că acest adevărat produs de slăbit nu este deloc toxic, nu dă dependență și poate fi folosit pe termene foarte lungi fără reacții adverse.
BOLI PREVENITE CU DULCOSTEVINA
Diabetul – inlocuirea zahărului cu dulcostevina in alimente și in băuturi ar duce in scurtă vreme la reducerea cu pană la... 90% a incidenței diabetului de tip II (forma cea mai intalnită). Dulcostevina folosită ca indulcitor conține doar cantități infime de hidrați de carbon și este și un puternic stimulent și reglator al activității pancreasului, fiind un excelent mijloc profilactic pentru boala diabetică.
Obezitatea – studiile arată că peste 60% dintre persoanele obeze iși bazează dieta preponderent pe dulciuri, care sunt un amestec "infernal” de zahăr alb şi grăsimi, care se depune rapid sub forma ţesutului adipos. Utilizarea dulcostevinei in locul zahărului nu doar elimină un procent important de calorii, dar ajută şi la reducerea dependenţei faţă de dulciuri.
Carii dentare – extractul lichid de dulcostevină a demonstrat in laborator efecte antibiotice puternice contra bacteriei Streptococcus mutans, care este principala vinovată pentru producerea aşa-numitei plăci bacteriene şi a cariilor care perforează dinţii. Consumul de dulcostevină, dar şi clătirea gurii cu extractul de dulcostevină diluat in apă ajută, aşadar, la prevenirea cariilor, dar şi a altor afecţiuni, cum ar fi gingivitele.
Infecţii renale, litiază renală – administrarea de dulcostevină stimulează activitatea rinichilor, favorizand diureza şi "spăland” astfel intreg aparatul reno-urinar. Mai mult, la majoritatea consumatorilor de dulcostevină s-a observat o creştere a nevoii de lichide (printr-un mecanism reflex pornind de la nivelul papilelor gustative). De pildă, persoanele care consumă o limonadă indulcită cu ştevie dulce au nevoie de o cantitate mai mare de lichid pentru a-şi potoli setea. Ca atare, administrarea acestui extract "programează” organismul să consume mai multe lichide, ceea ce duce la imbunătăţirea sănătăţii rinichilor şi ajută la prevenirea imbolnăvirilor la acest nivel.
RECOMANDARI INTERNE
Diabetul de tip I – inlocuirea zahărului cu dulcostevină reduce mult din cantitatea de hidraţi de carbon ingerată zilnic, fiind de un imens ajutor pentru ţinerea sub control a acestei afecţiuni. Pacienţii care consumă dulcostevina ca indulcitor, au nevoie de doze zilnice mai mici de insulină, dezvoltă intr-o proporţie mult mai mică anumite complicaţii cardiovasculare ale bolii diabetice.
Diabetul de tip II – substituirea zahărului cu extractul de ştevie dulce nu ajută doar la reducerea porţiei zilnice de hidraţi de carbon, dar are şi efecte hipoglicemiante. Un studiu făcut in Danemarca, in anul 2000, a arătat că administrarea acestui aliment-remediu stimulează celulele beta ale pancreasului să producă insulină, fiind de un imens ajutor pentru tratarea acestei forme de diabet.
Hipertensiune – un alt studiu făcut in anul 2000, de data aceasta in China, a urmărit 106 pacienţi hipertensivi, bărbaţi şi femei, care au consumat pană la un gram de dulcostevină pe zi. Pacienţii au fost impărţiţi in două grupe, cei din prima grupă au primit extractul de ştevie, iar cei din a doua grupă au primit un remediu fals (placebo). După trei luni, la pacienţii care au primit dulcoştevină s-au observat scăderi semnificate ale presiunii arteriale (atat cea sistolică, cat şi cea diastolică) faţă de grupul de control, care a primit remediul placebo. Medicii chinezi au concluzionat că "administrarea extractului de ştevie dulce are efecte certe in ameliorarea hipertensiunii arteriale, fiind un tratament adjuvant valoros in această afecţiune”.
Adjuvant in ischemie cardiacă – studii făcute in Brazilia au arătat că extractul de ştevie are efect vasodilatator, că ajută la eliminarea excesului de sodiu din organism şi că reglează presiunea arterială. Consumul zilnic de dulcostevină (minimum 1 gram pe zi) ajută, aşadar, la diminuarea intensităţii şi frecvenţei crizelor cardiace, reducand şi riscul de infarct al pacienţilor ischemici. Studii preliminare, făcute de asemenea in Brazilia, arată şi posibile efecte tonice cardiace ale extractului de ştevie dulce.
Adjuvant in aritmie cardiacă – unul dintre primele studii ştiinţifice făcute cu ştevia dulce, in anul 1978, a arătat că la animalele de experienţă tratate cu extractul din această plantă apare un efect surprinzător de regularizarea a ritmului cardiac. Ca atare, folosirea zilnică a dulcostevinei, ca indulcitor, poate fi şi un foarte bun adjuvant pentru persoanele care suferă de aritmie cardiacă.
Infecții gripale – cateva pahare de limonadă, preparată cu suc de lămaie şi dulcostevină (6-10 picături de extract lichid la 300 ml. de apă), este de un imens ajutor in cazul răcelilor. Dulcostevina scade uşor febra (datorită efectului vasodilatator), reduce senzaţiile neplăcute, cum ar fi vertijul şi durerile de cap. Mai mult, studii foarte recente arată o posibilă acţiune antivirală a extractului de ştevie dulce. Se pare că dulcostevina incetineşte şi chiar impiedică procesul de replicare al virusurilor.
Retenţie de lichide – se consumă zilnic un litru de ceai de flori de soc şi de flori tei, indulcit cu dulcostevină (6-8 picături de extract lichid la cană). Atat cele două plante menţionate, cat şi dulcostevina măresc diureza, ajutand la mobilizarea şi la eliminarea surplusului de apă din organism. Studiile de medicină experimentală au arătat că administrarea dulcostevinei măreşte rata filtrării sangelui de către rinichi, precum şi cantitatea de urină eliminată.
Candidoză – se inlocuişte vreme de măcar 45 de zile zahărul din alimentaţie cu dulcostevină. Eliminarea zahărului ajută la reglarea pH-ului organismului, in condiţiile in care un pH acid este corelat cu o inmulţire puternică a acestei "ciuperci” parazite. In plus, dulcostevina are efecte anticandidozice directe, impiedicand proliferarea in exces a acestui microorganism.
Adjuvant in depresie – in medicina tradiţională din Paraguay şi din Brazilia, zonele de origine ale acestei plante, frunzele de şteviozidă sunt administratea frecvent pentru re-echilibrare emoţională, dar şi pentru combaterea stărilor de oboseală şi de astenie. Folosirea dulcostevinei ca indulcitor in locul zahărului s-a dovedit adesea a avea efecte tonice şi antidepresive, imbunătăţind viaţa emoţională a pacienţilor depresivi sau care suferă de sindromul de oboseală cronică.
EXTERN
Acnee – extractul lichid de ştevie dulce, diluat in proporţie de 1:10 in apă şi aplicat pe ten, sub formă de loţionări, are efecte benefice in tratamentul acneei, datorită efectelor sale antibiotice, dar şi ale celor vasodilatatoare periferice. Ştevia dulce aplicată extern imbunătăţeşte circulaţia la nivelul pielii şi favorizează ca atare vindecarea mai rapidă şi estetică a pielii. Mai mult, folosirea internă a dulcostevinei in locul zahărului are efecte de reglare hormonală la nivelul gonadelor, acţionand chiar la nivelul substratului endocrin al acestei afecţiuni.
Răni – ca şi soluţie de prim-ajutor, se poate aplica pe rănile de gravitate mică şi medie pulbere de dulcostevină, care are efecte anti-bacteriene şi previne astfel infectarea leziunilor la nivelul pielii.
PRECAUŢII
Pacienţii cu diabet insulinodependent işi vor monitoriza cu atenţie glicemia atunci cand substituie zahărul cu dulcostevină şi vor ţine legătura cu medicul curant, care va ajusta dozele de insulină. Aceasta deoarece acest extract are un efect hipoglicemiant foarte bine documentat şi necesită reducerea insulinei administrate zilnic pentru a nu produce dezechilibre.
CONTRAINDICAŢII
Toate studiile de toxicologie făcute pană in prezent nu au arătat existenţa vreunei reacţii adverse la administrarea, chiar şi pe termene lungi, a extractelor de ştevie dulce. De asemenea, nu a fost consemnată pană acum, printre zecile de milioane de consumatori de dulcostevină, existenţa vreunei reacţii alergice la acest produs.


Livrarea Dulcostevina pulbere x25g produs de Vitalia K,Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Dulcostevina pulbere x25g produs de Vitalia K,Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Dulcostevina pulbere x25g.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !