DEZINFECTANT SUPRAFETE HEXY SPRAY 1L

DEZINFECTANT SUPRAFETE HEXY SPRAY 1L

78,00 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

DEZINFECTANT SUPRAFETE HEXY SPRAY 1L

Descrierea produsuluiDezinfectant pentru suprafete PRIMA – Hexy Spray este un produs bactericid, fungicid, micobactericid si virucid. Contine flacon cu spray, gata de utilizare. Se foloseste ca atare, nediluat. Pentru utilizatori profesionali. Se foloseste in domeniul medical, la dezinfectia suprafetelor, peretilor, pavajelor, aparaturii medicale, mobilierului. Bactericid conform SR EN 1276, EN 13727 (inclusiv MRSA) nediluat timp de 5 min. Fungicid conform SR EN 1275, EN 13624 nediluat timp de 5 min. Micobactericid conform EN 14348, nediluat timp de 1 min. Virulicid conform SR EN 14476 + A1 ca atare (nediluat), dupa un timp de contact de 1 minut, la temperatura de 20˚C pentru Adenovirus, Poliovirus, HIV, HCV, HBV.Livrarea DEZINFECTANT SUPRAFETE HEXY SPRAY 1L produs de VETRO DESIGN se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului DEZINFECTANT SUPRAFETE HEXY SPRAY 1L produs de VETRO DESIGN are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului DEZINFECTANT SUPRAFETE HEXY SPRAY 1L.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !