COLIDEP SOLUTIE ORALĂ 44 ML (8 FLACOANE X 5,5 ML)

COLIDEP SOLUTIE ORALĂ 44 ML (8 FLACOANE X 5,5 ML)

  • Produsul este La comanda
  • Producator: DR. PHYTO
98,67 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

COLIDEP SOLUTIE ORALĂ 44 ML (8 FLACOANE X 5,5 ML)

Descrierea produsului

Indicat în

  • Tratamentul colicilor, la sugari
  • Tratamentul tulburărilor digestive funcționale însoțite de balonare, flatulență
  • Tratamentul afecțiunilor digestive: sindromul intestinului iritabil, colită

Administrare

Se apasă capacul, se agită bine și se administrează suspensia obținută. A se folosi pipeta pentru administrarea produsului. 1 pipetă = 0,61 ml
  • Sugari și copii cu vârste până la 2 ani: conținutul a 3 pipete de două ori pe zi, la o oră distanță de mese. În cazuri de episoade mai intense de colici, se recomandă administrarea conținutului a 3 pipete de 3 ori pe zi.
  • Copii cu vârste peste 2 ani și adulți: un flacon pe zi, la o oră distanță de mese

Compozitie

probiotic Lactobacillus reuteri, fenicul (Foeniculum vulgare), roiniță (Melissa officinalis)/(4:1), mușețel (Matricaria chamomilla)/(1-2:1).
* extracte standardizate
COLIDEP® soluție orală nu conține zahăr, gluten.

Lactobacillus reuteri

Este unul din cele mai studiate probiotice, studiile dovedind acțiunea sa antiinflamatoare și imunomodulatoare. Asigură echilibrul florei intestinale și, pentru că tolerează pH-ul scăzut din stomac, supraviețuiește mai bine decât alți lactobacili, fiind rezistent la multe antibiotice.
Modulează răspunsul imun al tractului gastrointestinal și reduce inflamația mucoasei.
Astfel, are efect benefic dovedit clinic în tulburări și infecții ale tractului gastrointestinal – gastroenterite, infecția cu Helicobacter pylori etc. În cazul colicilor și al durerilor abdominale funcționale la sugari, eficacitatea L. reuteri este demonstrată clinic, acesta susținând sănătatea sistemului digestiv și ameliorând semnificativ colicile.

Feniculul

Are rol carminativ și sedativ împotriva spasmelor gastrointestinale. Semințele conțin un ulei esențial bogat în trans-anetol care acționează asupra musculaturii netede, îmbunătățind motilitatea și progresia alimentelor. Reduce producția de gaze, prevenind meteorismul și durerile abdominale. Are și acțiune bacteriostatică utilă în timpul fermentației intestinale.

Roinita

Are acţiune spasmolitică asupra musculaturii netede intestinale datorită efectului antagonist al calciului. Are o acţiune sedativă uşoară, utilă în tratamentul tulburărilor digestive însoţite de iritabilitate şi agitaţie.

Musetelul

Are acțiune antiinflamatoare și spasmolitică la nivelul mucoasei gastrointestinale datorită acțiunii sinergice a uleiului volatil cu flavonoidele. Calmează durerile abdominale cauzate de spasme ale mușchilor tractului digestiv și de aerul excesiv din intestin.
Acțiunea antiinflamatoare este datorată flavonoidelor care interacționează cu metabolismul acidului arahidonic, inhibând lipo- și ciclooxigenaza, dar și prezenței polizaharidelor. Flavonoidele au acțiune antispasmodică datorită inhibării AMP ciclic.
Livrarea COLIDEP SOLUTIE ORALĂ 44 ML (8 FLACOANE X 5,5 ML) produs de DR. PHYTO se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului COLIDEP SOLUTIE ORALĂ 44 ML (8 FLACOANE X 5,5 ML) produs de DR. PHYTO are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului COLIDEP SOLUTIE ORALĂ 44 ML (8 FLACOANE X 5,5 ML).

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !