Ciuperca Tibetana DVR Pharm x 60 cps

Ciuperca Tibetana DVR Pharm x 60 cps

  • Produsul este La comanda
  • Producator: DVR Pharm
45,08 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Ciuperca Tibetana DVR Pharm x 60 cps

Descrierea produsului

Indicatii


Ciuperca Tibetana x 60 cps este un produs care contribuie la buna functionare a sistemului imunitar.
Mentine in limite normale glicemia, colesterolul, trigliceridele!
Remediul nr 1 impotriva cancerului.
Ciuperca Tibetana x 60 cps este prezentat sub forma unui flacon care contine o combinatie traditionala de maxima eficienta terapeutica: ciuperca tibetana (Cordyceps sinensis) si sofranul de India (Curcuma longa).
Ingredientul principal, ciuperca tibetana, este sub forma de extract pur, obtinut prin mijloace naturale, avand maximul de eficienta datorita concentrarii principiilor active si aducerii lor intr-o stare in care sunt foarte usor asimilate de catre organism

Beneficii:
Cele sapte actiuni fundamentale ale acestui produs revolutionar sunt:
1. Stimuleaza organismul sa lupte eficient cu tumorile maligne si benigne

2. Stimuleaza si regleaza actiunea sistemului imunitar

3. Protejeaza si vindeca ficatul de bolile infectioase sau produse de ingestia substantelor toxice

4. Protejeaza si stimuleaza activitatea rinichilor

5. Previne infarctul si acccidentul vascular cerebral

6. Tine sub control valorile colesterolului, trigliceridelor, ureei si creatininei din sange

7. Mentine tineretea biologica a organismului.

Actiuni fiziologice:
Contribuie la buna functionare a sistemului imunitar; contribuie la mentinerea in limite normale a glicemiei, colesterolului si trigliceridelor din sange; contribuie la buna gestionare a stresului organic produs de poluanti chimici si diversele tipuri de radiatii; sustine buna functionare a articulatiilor si sanatatea sistemului osos; sustine buna functionare a ficatului si a rinichilor.

Compozitie/capsula:
Ciuperca-tibetana (Cordyceps sinensis), extract uscat 4:1 - 205 mg; Sofran-de-India(Curcuma longa/Curcuma sp.), rizom, pulbere - 195 mg. Capsula tare de gelatina – 100mg.

Mod de administrare:
2–4 capsule pe zi.

Informatii generale despre ciuperca tibetana:
Cand a fost descoperit pe înaltele platouri din Podișul Tibetului, savanții nu știau cum să clasifice acest organism, venit parcă de pe altă planetă. Localnicii spuneau despre el că iarna este animal, pentru ca vara să se transforme în iarbă, dar și faptul că vindecă toate bolile. Au trebuit ani de studii de laborator până să se determine faptul că este vorba de o ciupercă pe cât de ciudată, pe atât de evoluată ca adaptări pentru supraviețuire.
Într-o scriere chinezească antică, din timpul dinastiei Tang, ciuperca tibetană este pentru prima oară descrisă drept un amplificator al energiei Yang (masculine), dar și un puternic stimulent al meridianelor rinichilor și al plămânilor. Era adusă cu mari sacrificii de la poalele munților Himalaya și era remediul administrat aristocraților, pentru a le prelungi viața și pentru a-i vindeca de bolile grave. Știința modernă a început să cunoască abia în ultimele decenii virtuțile terapeutice ale acestei ciuperci.

Ciuperca tibetana si cancerul:
În biologie s-a constatat un fapt extrem de interesant: plantele parazite sunt mari specialiste în a secreta substanțe menite să distrugă tumorile maligne, care în ultimă instanță sunt tot un fel de... paraziți, extrem de periculoși. Astfel, plante cum ar fi vâscul sau torțelul, care parazitează plantele, sunt printre cele mai puternice antitumorale din flora europeană. Ei bine, ciuperca tibetană, specialistă în parazitarea animalelor, se pare că știe mai bine ca oricine cum să lupte eficient cu o tumoare invadatoare.

Forme de cancer în care s-a demonstrat efectul pozitiv al ciupercii tibetane sunt: cancerul de colon si rect, cancerul san, cancerul la plamani, cancerul de piele, cancerul de prostata, cancerul hepatic, cancerul de col uterin, limfomul malign, cancerul bucal, cancerul gastric, leucemia etc.

Ciuperca tibetana si imunitatea:
Nenumărate cercetări științifice arată faptul că o cură de câteva săptâmâni cu extract de ciupercă tibetană ajută la îmbunătățirea rapidă a capacității de apărare a organismului. Se administrează câte 800 de grame de extract, zilnic, pe stomacul gol, vreme de patru săptămâni. Astfel crește capacitatea de apărare în fața virozelor respiratorii, crește eficiența tratamentelor cu antibiotice folosite în tratarea pneumoniilor, tuberculozei și a infecțiilor urinare. Nu în ultimul rând, cu ajutorul ciupercii tibetane sunt combătute efectele de scăderea a imunității care apar la anumite medicamente de sinteză, cum ar fi: cortizonul și derivații săi, antiinflamatoarele nesteroidiene (ibuprofen, ketoprofen etc.), citostaticele, unele antibiotice.

Uimitor este că un imunostimulent atât de puternic cum este ciuperca tibetană nu este deloc contraindicat în bolile auto-imune sau alergice, ci din contra. Efectele imunomodulatoare ale acestui remediu sunt atât de bune, încât în spitalele din China este folosit pentru a ajuta organismul pacienților să primească mai bine transplantul de rinichi.
Ciuperca tibetana si fertilitatea la barbati

Într-o serie de studii clinice, făcute în trei spitale diferite din China, au fost obiectivate efectele tratamentului intern cu această ciupercă în cazul bărbaților cu tulburări sexuale cum ar fi: scăderea libidoului, lipsa erecției, oligospermia. În cele trei studii, care au durat 8 săptămâni, au fost incluși 200 de bărbați, iar la finalul lor 64% dintre participanți au observat îmbunătățiri, față de doar 24% în grupul de control (care a luat remedii false, placebo). Într-un alt studiu, făcut de data aceasta la o clinică din Shanghai, cu 400 de bărbați complet impotenți, s-au observat de asemenea îmbunătățiri, de data aceasta la un procent de aproape 50%. Se pare că extractul de ciupercă tibetană pe de o parte stimulează secreția endocrină și exocrină a testiculelor, iar pe de altă parte reduce reactivitatea la stresul psihic, ceea ce contribuie la îmbunătățirea vieții sexuale și a fertilității bărbaților.

Ciuperca tibetana si bolile cardiovasculare:
Acest remediu este un extraordinar ajutor pentru inimă și vasele de sânge, prevenind apariția infarctului, accidentului vascular cerebral și a arteritei. Un gram de extract din această ciupercă, administrat zilnic, ajută la scăderea colesterolului cu 15% în medie și a trigliceridelor cu aproape 12%. Prin asocierea cu șofranul de India, efectul său este mult amplificat și, în plus, este prevenită depunerea plăcilor de aterom pe artere, formarea cheagurilor de sânge în vene și migrarea acestora spre zonele vitale ale organismului. Nu în ultimul rând, extractul de ciupercă tibetană stimulează activitatea inimii, ceea ce se traduce printr-o mai bună rezistență la efort, prin creșterea forței musculare și prin prevenirea infarctului miocardic. Din aceste motive, administrarea ciupercii tibetane face parte din pregătirea standard a sportivilor chinezi pentru olimpiade, fiind – se pare – o explicație a succelelor extraordinare pe care aceștia le-au obținut în probele de atletism în ultimii ani.

Ciuperca tibetana, ficatul si hepatita:
Un grup de 83 de copii, cu vârste între 2 și 15 ani, infectați cu hepatită B a fost tratat cu extract de ciupercă tibetană vreme de trei luni. La sfârșitul curei, rezultatele au fost uimitoare: 33 dintre ei nu mai prezentau în sânge antigenul specific acestui virus, iar 50 dintre ei, deși aveau virusul prezent, nu au prezentat nici un simptom al hepatitei, nici chiar la un an de la încheierea tratamentului.

În cazul hepatitei C, rezultatele sunt mai puțin spectaculoase, dar – conform cercetătorile de la Univeristatea din Michigan – ciuperca tibeta
nă este prin foarte puținele remedii care împiedică fibrozarea ficatului și evoluția spre ciroză, susținând tot o dată funcțiile acestuia.

La pacienții cu ciroză, efectele au fost verificat într-un studiu de mici dimensiuni, cu 22 de participanți. După 3 luni de administrare, la 16 dintre ei nu mai apăreau simptomele clinice ale cirozei, iar analizele imagistice au confirmat și ele acest lucru. La alți 5 pacienți cu ciroză, au apărut ameliorări, doar la unul singur neapărând nici un fel de îmbunătățire. Chiar și în cazurile de cancer hepatic, ciuperca tibetană este un ajutor de nădejde, având efect antitumorale și imunostimulente puternice, îmbunătățind starea generală a pacienților.

Precautii si contraindicatii:
Cel mai important este să folosiți ciuperca tibetană de calitate. Trebuie reținut că cel mai eficient este extractul, pe cât posibil fără standardizare într-un anumit principiu activ, deoarece sunt mai multe substanțe care contribuie la efectele sale terapeutice. Apoi, nu confundați ciuperca tibetană cu un amestec de drojdii și bacterii care cresc în ceai și care uneori este denumit impropriu ciupercă tibetană.

Deși este un remediu atât de puternic, ciuperca tibetană este aproape lipsită de reacții adverse. Foarte rar s-au constatat în timpul administrării sale simptome cum ar fi greața, accesele de vomă și accelerarea pulsului, caz în care tratamentul va fi întrerupt.

Efectele sale asupra gravidelor și a mamelor care alăptează încă nu sunt foarte bine cunoscute.


Livrarea Ciuperca Tibetana DVR Pharm x 60 cps produs de DVR Pharm se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Ciuperca Tibetana DVR Pharm x 60 cps produs de DVR Pharm are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Ciuperca Tibetana DVR Pharm x 60 cps.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !