Centura elastica de fixare cu insertii semirigide, reglabila

Centura elastica de fixare cu insertii semirigide, reglabila

155.00 lei 170.00 lei
  • Primesti 3 puncte de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Centura elastica de fixare cu insertii semirigide, reglabila

Descrierea produsului


Centură medicală elastică (lombostat), cod 0012-01 pentru fixarea regiunii lombare, cu inserţii semirigide şi benzi tensionabile este destinată fixării regiunii lombare în cazul deplasării discurilor intervertebrale şi a instabilităţii coloanei vertebrale.

Indicaţii medicale

Profilactic - pentru prevenirea traumatismelor musculare sau articulare în timpul efectuării exerciţiilor fizice sau eforturilor musculare de intensitate mare precum ridicarea sau transportul greutăţilor mai mari de 5-10Kg; pentru menţinerea unei poziţii anatomic corecte a coloanei vertebrale.

Tratament – pentru tratamentul diferitelor afecţiuni precum hernii ale discurilor intervertebrale lombare, spondilolisteza, fracturi consolidate ale vertebrelor lombare, dislocări şi instabilitate a regiunii lombare, diferite traumatisme; pentru fixarea şi reducerea tensiunii exercitată asupra regiunii lombare în afecţiuni precum osteocondroza, radiculopatii şi nevralgii.

Perioda pre- si postoperatorie – pentru reducerea perioadei de recuperare după traumatisme şi operaţii ale regiunii lombo-sacrale a coloanei vertebrale.

Mod de utilizare

Centura se imbracă direct pe piele sau peste lenjerie din bumbac. În cazul afecţiunilor mai pronunţate se recomandă îmbrăcarea centurii din poziţie culcată pe o suprafaţă rigidă sau semirigidă şi uniformă. Reglarea tensiunii se realizează cu ajutorul benzilor elastice suplimentare din părţile laterale ale centurii. Centura se poartă pe toată durata zilei sau înainte de începerea efortului sau exerciţiilor fizice. Nu este necesară purtarea pe timpul nopţii decât dacă se recomandă în mod expres de către medicul specialist.

Purtarea centurii trebuie să fie confortabilă şi să exercite un efect de lifting în regiunea abdomenului şi de fixare a zonei lombare. Dacă se resimte o senzaţie de disconfort trebuie verificat dacă benzile suplimentare sunt strânse prea tare sau dacă marimea centurii este cea corespunzătoare în conformitate cu tabelul de marimi de pe ambalaj. Dacă disconfortul persistă trebuie consultat medicul specialist.

Descriere produs

Centura este confecţionată din material elastic cu o bună menţinere a proprietăţilor elastice în timp. Prinderea se realizează în partea din faţă cu ajutorul benzilor de “arici”. Pe spatele centurii sunt 4 inserţii semirigide poziţionate câte 2 de fiecare parte a coloanei vertebrale. Inserţiile se pot scoate la nevoie, ele fiind întroduse în buzunare speciale deschise la capătul superior. Tot în zona din spate a centurii sunt fixate două benzi elastice suplimentare ce au rolul de a regla gradul de fixare şi susţinere prin tensionarea lor după îmbrăcarea centurii.

Contraindicaţii

Intoleranţă (sensibilitate) la componenţii materiei prime, afecţiuni cutanate locale pronunţate, plăgi. În cazul contraindicaţiilor este posibilă folosirea centurii doar la recomandarea şi sub supravegherea medicului.

Compoziţie: poliester – 66%, latex– 34%.

Marimi disponibile:
M - circumferinta talie 68-78 cm
L - circumferinta talie 79-88 cm
XL - circumferinta talie 89-99 cm
XXL - circumferinta 100-108 cm


Livrarea Centura elastica de fixare cu insertii semirigide, reglabila produs de Efarma, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Centura elastica de fixare cu insertii semirigide, reglabila produs de Efarma, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Centura elastica de fixare cu insertii semirigide, reglabila.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !