Cancerex AHCC 1000 mg

Cancerex AHCC 1000 mg

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Hilcon
267,35 lei 306,80 lei
  • Primesti 5 puncte de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Cancerex AHCC 1000 mg

Descrierea produsului


Cancerex AHCC restabileşte şi stimulează sistemul imunitar al pacienţilor, atacă celulele canceroase prin activarea sistemului imunitar, regenerând imunitatea scăzută.

AHCC (Active Hexose Correlated Compound - Compuşi Activi Asociaţi Hexozei) este extractul obţinut prin cultivarea miceliilor basidiomycetei (ciuperci) în rezervoare mari pe o perioadă lungă de timp. Deşi până acum a fost dificilă cultivarea miceliilor basidiomicetei (ciuperci) pe o perioadă de timp mai lungă, acesta a fost obţinut prin efectuarea acestui proces pe AHCC sub forma unor culturi păstrate în condiţii de asepsie.

AHCC în formă de BRM: Modificator de Răspuns Biologic, stimulează şi întăreşte capacitatea pacienţilor de a se vindeca de cancer şi duce la ameliorarea sau eliminarea stării canceroase prin reglementarea funcţionarii întregului corp, pornind de la întărirea sistemului imunitar al pacientului.
Cancerul are la origine imunitatea scăzută a pacientului, prin urmare diferite celule se modifică şi devin celule canceroase. Cu alte cuvinte, se poate spune că cancerul este o boală a sistemului imunitar. În tratamentul cancerului este necesar vindecarea anomaliilor care s-au dezvoltat în sistemul imunitar.

AHCC restabileşte şi stimulează sistemul imunitar al pacienţilor, atacă celulele canceroase prin activarea sistemului imunitar, regenerând imunitatea scăzută.

Deşi chimioterapia este considerată ca fiind un tratament puternic, are diferite efecte secundare şi anume: pacienţii suferă de greaţă, vărsături, pierderea părului, scăderea poftei de mâncare, deficienţe în funcţionarea ficatului şi scăderea numărului de globule albe şi globule roşii din sânge.
AHCC ţine sub control aceste efecte secundare ale chimioterapiei şi pe lângă faptul că facilitează utilizarea eficientă a chimioterapiei, îmbunătăţeşte starea generală şi calitatea vieţii a pacienţilor. Este considerat foarte util pacienţilor în efectuarea fără efort a tratamentului.

CancerEx AHCC are un singur compus: AHCC (Active Hexoze Corelated Compound – Compusi Activi Asociați Hexozei) este obţinut prin cultivarea şi modificarea enzimatică a miceliilor ciupercilor Shiitake cultivate în extract de tărâţe de orez. Considerat drept superfood în Japonia, AHCC a fost cercetat pentru proprietăţile sale de intensificare a apărării imune. Conform cercetărilor efectuate pe oameni şi animale, AHCC poate creşte activitatea celulelor „killer” şi a macrofagelor, precum şi producţia de citokine, ajutând astfel funcţionarea normală a ficatului şi acţionând ca și antioxidant.

Pa lângă cei 282,6 mg de AHCC o capsulă de CancerEx AHCC conține:

217,4 mg de ingrediente inactive: ceară din Candelilla, ciclodextrina, celuloză microcristalină

101,6 mg compoziția capsulei goale: gelatină, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, făină de orez

Cutie cu 60 capsule.

Livrarea Cancerex AHCC 1000 mg produs de Hilcon se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Cancerex AHCC 1000 mg produs de Hilcon are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Cancerex AHCC 1000 mg.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !