CA MG ZN SELENIU 30 CPS

CA MG ZN SELENIU 30 CPS

  • Produsul este La comanda
  • Producator: MEDICA
31,90 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

CA MG ZN SELENIU 30 CPS

Descrierea produsului

Compoziţie CA MG ZN Seleniu : calciu lactic 0,150g/cps (11,5mg Ca2+); lactat de magneziu 0,080g/cps (8,24mg Mg2+); sulfat de zinc 0,012g/cps (3mg Zn2+); seleniu organic 0,033g/cps (0,033μg Se2+).

Catalizator natural, mineralizează oasele, încetineşte îmbătrânirea, stimulează pofta de mâncare.

Calciul, magneziul şi zincul sunt elemente importante pentru fixarea fierului, dezvoltarea normală a oaselor, a dinţilor, a pielii, părului şi unghiilor. Contribuie la buna funcţionare a sistemului nervos, a inimii şi a musculaturii. Intervin în procesele metabolice ca şi catalizatori enzimatici. Calciul şi magneziul menţin tonusul sistemului nervos. Zincul creşte apetitul copiilor şi este necesar pentru o bună dezvoltare a organelor reproducătoare. Seleniul joacă rol de antioxidant, reducând efectul nociv al stresului oxidativ asupra organismului. Scade intensitatea proceselor de îmbătrânire. Împreună cu zincul influenţează pozitiv imunitatea. Produsul preîntâmpină eliberarea calciului din oase şi dinţi; ajută la o vindecare mai rapidă a fracturilor şi rănilor. Întăreşte sistemul nervos faţă de Stresul cotidian; calmează stările depresive. Stabilizează nivelul colesterolului sanguin, menţinând sănătatea aparatului cardio-vascular. Reglează procesele metabolice şi contribuie la menţinerea integrităţii celulare.

Mod de administrare CA MG ZN Seleniu : 1cps x 3/zi, înainte de mese, cu un pahar de apă Pi sau apă plată, pe o perioadă de 1 lună.


Livrarea CA MG ZN SELENIU 30 CPS produs de MEDICA se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului CA MG ZN SELENIU 30 CPS produs de MEDICA are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului CA MG ZN SELENIU 30 CPS.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !