Ca+Mg+Se+Si organice +alga Afa 60 cps

Ca+Mg+Se+Si organice +alga Afa 60 cps

46.20 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Ca+Mg+Se+Si organice +alga Afa 60 cps

Descrierea produsului

Descriere generala

Complexul Ca+Mg+Se+Si Organice cu Alga AFA conţine doar minerale şi vitamine 100% naturale alături de cel mai puternic stimulator vegetal de celule stem, Alga AFA.

Contribuie la:

 • regenerarea celulară a organismului

  • stimulează producerea de celule stem adulte şi migrarea lor acolo unde este nevoie pentru refacerea ţesuturilor afectate ale organismului

 • funcţionarea normală a sistemului imunitar

  • stimulează acţiunea celulelor imunitare (celulele T, NK, macrofage) împotriva celulelor canceroase sau infectate de viruşi

  • stimulează producerea de anticorpi

  • reduce acţiunea infecţiilor virale şi bacteriene

  • reduce severitatea simptomelor de răceală şi gripă

 • susţinerea sistemelor muscular, nervos, digestiv, urinar şi cardiovascular

 • reducerea oboselii şi a extenuării

 • menţinerea sănătăţii psihice

Indicaţii:

Studiile ştiinţifice arată că întotdeauna efectele nutrienţilor vii sunt mai puternice decât ale aceloraşi minerale sau vitamine obţinute prin sinteze sau semisinteze deoarece organismul uman s-a adaptat să asimileze şi să folosească optim numai vitaminele şi mineralele extrase din surse organice.

Se utilizează ca adjuvant în:

 • funcţionarea normală a sistemului muscular şi neuronal

 • contribuie la funcţionarea normală a enzimelor digestive

 • anxiolitic

 • împiedică formarea calculilor renali

 • contribuie la stimularea producţiei de colagen

 • contribuie la hrănirea şi regenerarea ţesuturilor conjunctive

 • antioxidant

 • antidepresiv

 • previne şi încetineşte procesele degenerative de la nivelul articulaţiilor şi al sistemului osos

 • oferă protecţie împotriva stresului oxidativ şi contribuie la asimilarea uşoară a calciului şi la menţinerea sănătoasă a dinţilor

La ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale este extractul uscat, o pulbere fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin proces de atomizare. Fiind un produs complet natural, care nu mai conţine practic deloc apă, alcool sau celuloză, această pulbere este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic, din punct de vedere al proprietăţilor farmacodinamice, decât simpla pulbere de plantă.

Mineralele şi vitaminele vii care alcătuiesc complexul Ca+Mg+Se+Si Organice cu Alga AFA sunt extrase din plante, drojdii şi alge ce acţionează sinergic, cu efecte profund benefice asupra organismului, menţinându-l sănătos şi prevenind îmbolnăvirea. Aceste substanţe 100% naturale se găsesc în forma şi proporţiile lăsate de natură.

Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de celule stem. Celule stem sunt cele care au abilitatea de a se automultiplica la nesfârşit şi migrează acolo unde este nevoie de ele pentru regenerarea organismului.

Alga AFA fortifică sistemul imunitar şi hrăneşte organismul în întregime la nivel celular datorită conţinutului ridicat de nutrienţi (12 vitamine, 27 minerale naturale esenţiale şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi co-enzimelor conţinute). Alga AFA este un excelent suport al organismului uman datorită faptului că este absorbită de către acesta în proporţie de 97%, spre deosebire de vitaminele sintetice absorbite între 5%-25%.

Alga calcaroasă a atras atenţia cercetătorilor prin conţinutul impresionant de oligoelemente şi minerale. Este considerată ca fiind cea mai eficientă formă de calciu, perfect asimilabilă de organism, datorită conţinutului de magneziu şi fosfor, care ajută la metabolizarea calciului într-o formă optimă. Chiar şi conţinutul de calciul din coaja stridiilor, care este considerată una din cele mai bune surse de calciu, nu se compară cu cel din alga calcaroasă.

Calciul Organic obţinut din algele calcaroase stopează procesele de demineralizare, iar în plus, conform studiilor ştiinţifice acest Calciu Organic este cel mai uşor asimilat de către organism şi, mai mult decât atât, el este singurul care poate ameliora rapid bolile produse de deficitul său.

În plus datorită efectului său asupra sistemului hormonal, calciul ajută la menţinerea greutăţii optime atât la bărbaţi cât şi la femei. Calciul asigură un mediu PH alcalin sănătos, contracarând aciditatea crescută acumulată în oganism în urma consumării zahărului în exces, a mâncării conservate şi a fast-food-ului.

Magneziul Organic contribuie la menţinerea bunei sănătăţi a sistemului nervos, a dinţilor, muşchilor şi a oaselor (mai mult de jumătate din cantitatea de magneziu din organism fiind depozitată în interiorul acestora). În plus, este un bun detoxifiant, împiedicând acţiunea metalelor grele şi a chimicalelor în organism, conducând ulterior la eliminarea acestora.

Seleniul Organic este un excelent antioxidant şi antitumoral, activând şi sistemul imunitar. De altfel, conform unui studiu realizat de către Clinica Medicală Innenstadt şi Universitatea din Munich, Germania, cercetătorii au concluzionat că suplimentarea seleniului are un impact pozitiv şi semnificativ asupra activităţii inflamatorii în special în ceea ce priveşte bolile tiroidiene autoimune. Astfel, prin reducerea inflamaţiilor sunt limitate daunele cauzate ţesutului glandei tiroide. Un alt studiu a demonstrat că Seleniul Organic creşte fertilitatea bărbaţilor care au o calitate scăzută a spermei.

Siliciul Organic este cunoscut şi drept “mineralul frumuseţii” deoarece are capacitatea de a încetini efectele îmbătrânirii prin regularizarea metabolismului celular şi prin întărirea peretelui celular. Siliciul asigură elasticitatea colagenului care se regăseşte în toate articulaţiile şi tendoanele din organism, reducând sau chiar eliminând astfel durerile articulare.

Siliciul este esenţial pentru a vă menţine oasele sănătoase întrucât facilitează absorbţia calciului de către oase. Altfel, calciul ajunge în alte părţi din organism, putându-se calcifia pe pereţii arterelor şi pe cei ai inimii.

Produs notificat de Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale Aromatice şi Produse ale Stupului Notificare nr  AA7465/01.04.2014.

Compoziţie/1 capsulă:

 • Alge marine calcaroase (Lithothamnion sp.) extract cu 30% Calciu si 2,2% Magneziu ………105 mg

 • Magneziu marin cu 55% magneziu.....................................…………………………………105 mg

 • Coada Calului (Equisetum arvense) extract cu min 7% siliciu…………………........................54 mg

 • Alga AFA (Aphanizomenon flosaquae) …………………………………………...................42 mg

 • Drojdie de bere uscată şi inactivă (Saccharomyces cerevisiae) extract cu peste 2000 ppm seleniu ................................................................................................................................…42 mg

 • Drojdie de bere uscată şi inactivă (Saccharomyces cerevisiae) …………….............................42 mg

 • Coada Calului (Equisetum arvense) ……………………………………………………….....29 mg

Administrare: copii între 3-14 ani 1 caps/zi; adolescenţi şi adulţi 3 caps/zi

Precauţii: nu se cunosc

Contraindicaţii: nu se cunosc
Livrarea Ca+Mg+Se+Si organice +alga Afa 60 cps produs de Herbagetica se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Ca+Mg+Se+Si organice +alga Afa 60 cps produs de Herbagetica are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Ca+Mg+Se+Si organice +alga Afa 60 cps.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !