Biobelt centura biomagnetica impotriva durerilor

Biobelt centura biomagnetica impotriva durerilor

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Hilcon
189,80 lei 206,70 lei
  • Primesti 3 puncte de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Biobelt centura biomagnetica impotriva durerilor

Descrierea produsului


Biobelt : Biobelt centura biomagnetica impotriva durerilor: Ameliorarea durerilor, reducerea simptomelor, vindecare rapidă şi plăcută oricând.
BioBelt – puterea de vindecare a naturii prin conlucrarea dintre lână şi biomagnetism
Descoperiţi din nou forţa extraordinară de vindecare a minunilor simple din natură
În epoca de aur a instrumentelor oferite de medicina modernă şi a medicamentelor produse în mod artificial avem tendinţa să uităm de puterea minunată şi eficientă a naturii.
Omul foloseşte din timpuri străvechi materialele terapeutice din natură pentru a-şi păstra sănătatea şi a-şi întări organismul.

Produsul nostru foloseşte un astfel de material, care este sută la sută natural, sută la sută de origine animală şi sută la sută eficient. Fie că luăm ca bază medicina modernă sau metodele terapeutice strămoşeşti, vom regăsi în ambele cazuri acel material ale cărui efecte pozitive au dus la crearea acelui produs ce poate fi o alinare pentru neplăcerile dumneavoastră sau medicament pentru afecţiunile de care suferiţi. Acest material-minune nu este altceva decât lâna.

Lâna este folosită de mii de ani pentru protecţia împotriva frigului sau, ocazional, împotriva căldurii. Pe lângă efectele sale pozitive este cel puţin la fel de bine cunoscut şi efectul terapeutic al lânei.

Pentru tratarea căror boli poate fi folosită?
Ameliorarea durerilor reumatice
Dureri de spate, dureri musculare şi vertebrale
Nevrita şi bolile nervilor
Ameliorarea funcţiei renale şi temperarea crizelor de rinichi
Afecţiuni ginecologice: prin efectul de reducere a crampelor elimină durerile menstruale
Afecţiuni ale prostatei
Împiedicarea depunerii de nisip la rinichi şi a formării pietrei la rinichi
Reglarea activităţii stomacului, a activităţii intestinale şi tratarea constipaţiei
Dureri de dinţi
Inflamarea muşchilor, a membrelor şi a organelor interne
Afecţiuni ale vezicii biliare şi rinichilor
Tuse şi bronşită
Inflamarea urechii mijlocii
Reglarea crizelor de astm
Tratarea inflamaţiilor la încheieturi

Ameliorarea durerilor, reducerea simptomelor, vindecare rapidă şi plăcută oricând, deoarece bio-centura poate fi folosită la orice oră şi oriunde. Pentru că are dimensiuni reduse poate fi purtată şi pe stradă.

Şase lucruri bine de ştiut despre bio-centura:
1. Datorită lânei naturale – din care este produsă – centura captează energia termică emanată de organism şi o redirecţionează spre zona afectată, favorizând astfel vindecarea.

2. Prin folosirea centurei se asigură o evaporare favorabilă a lichidelor din corp, astfel încât nu se produce transpiraţie. Astfel se intensifică procesul de dezintoxicare şi de eliminare a toxinelor din organism.

3. Efectul pozitiv al lânei asupra pielii se manifestă prin frecarea şi masarea uşoară a epidermei, stimulând circulaţia sângelui şi încălzind corpul.

4. Lâna nu conduce electricitatea, nu atrage mizeria, iar bacteriile nu se lipesc uşor de ea.

5. Benzile magnetice ajută la oxigenarea ţesuturilor din jurul lor, astfel ameliorând durerile cauzate de crampe. Restabilesc nivelul energetic al celulelor cu probleme şi armonizează frecvenţele lor de vibraţie. Astfel, celulele absorb mai uşor oxigenul proaspăt şi hrana necesară, şi elimină toxinele şi materia reziduală.

6. Se poartă uşor şi plăcut, ascunzându-se nevăzută sub îmbrăcăminte, şi totuşi oferă un mare ajutor. Putem simţi deja după scurt timp efectele sale pozitive, simptomele devin mai puţin acute, ne recâştigăm încet forţa fizică.

Atenţie! Produsul nu este recomandat persoanelor care folosesc pacemakere, pompe de insulină şi plasturi medicinali, şi nici de femeile gravide. Nu aplicaţi produsul pe răni deschise!
Dacă lâna vă irită pielea, nu puneţi centura direct pe piele, ci folosiţi-o peste o îmbrăcăminte mai subţire. Asiguraţi-vă că îmbrăcămintea nu este din material sintetic, ci exclusiv natural (bumbac şi lână). În caz contrar poate influenţa negativ efectele centurei sau – mai rău – centura nu va avea deloc efectul dorit.

Ce face din lână un instrument terapeutic? Şi de ce produsul nostru este biologic?
Secretul lânei folosite în scopuri terapeutice constă în faptul că provine de la animale crescute într-un mediu controlat şi natural. Lâna tunsă de pe animale este de regulă curăţată fără substanţe chimice, astfel că firele îşi păstrează proprietăţile originale.

Efectul terapeutic al lânei se regăseşte în compoziţia sa materială. În lâna curată se găseşte o cantitate mare de lanolină brută, care la contactul cu umezeala se transformă într-o substanţă săpunoasă dezvoltând un efect anti-bacterian.
Lâna medicală stabilizează temperatura: protejează corpul de răcire şi de supraîncălzire. În acelaşi timp conduce la dezintoxicarea organismului prin piele, proces accelerat prin capacitatea lânei de a neutraliza acizii şi bazele.

În ce constă taina simplă şi totuşi extraordinară a centurei din lână magnetică?
Bio-centura foloseşte efectul pozitiv al lânei pentru vindecare, combinând mai multe calităţi care vă pot ajuta să vă menţineţi sănătatea, la tratamentul eficace al bolilor şi, în acelaşi timp, prin folosirea magneţilor poate duce la accelerarea circulaţiei sangvine, astfel încât oxigenul este transportat mult mai repede la zonele afectate şi bolnave ale corpului, reducându-se considerabil timpul de vindecare.

Efect termic şi regularizare termică: compoziţia firelor de lână şi a produselor lor adiacente permit lânei să absoarbe şi să menţină o cantitate mare de căldură. Astfel, lâna preia căldura produsă de organismul uman şi uniformizează temperatura. Procesul de aclimatizare al corpului se accelerează, păstrând temperatura caldă a părţilor corpului şi încheieturilor inflamate fără a provoca transpiraţia pielii.

Absorbirea umezelii: plasa formată din firicelele de lână conduce rapid umezeala, transpiraţia produsă de organismul uman, care astfel se evaporă mai eficient. În consecinţă, nu se produce „efectul de seră”, adică nu se formează un strat de transpiraţie pe piele.

Tratament termic corespunzător: vara scade temperatura, iarna încălzeşte. Durerile bolnavilor reumatici sunt înrăutăţite şi de fronturile meteorologice şi alternanţa temperaturilor. Căldura stabilizată produsă de lână ameliorează în mare parte problemele cauzate de reumatism.

Atingere plăcută: atingerea blănii produce reacţii plăcute pentru organism. Pe baza unor experimente clinice la nou-născuţi s-a putut observa cu ochiul liber creşterea confortului cauzată de folosirea produselor din lână. Suprafaţa aspră a lânei freacă şi masează uşor pielea, stimulând astfel circulaţia sângelui.

Nu are efecte secundare: terapia magnetică s-a dovedit a fi un mijloc eficace pentru ameliorarea durerilor ce apar pe diverse zone ale corpului, relaxează muşchii încordaţi şi accelerează procesul de autovindecare a organismului. Spre deosebire de medicamentele tradiţionale, prin folosirea lânei şi a magneţilor deopotrivă nu se pune problema efectelor secundare.

Am auzit de multe alte produse asemănătoare, de ce aş alege centura BioBelt?
Centura BioBelt este un produs modern, care combină efectele benefice ale mai multor produse deja existente pe piaţă, cum ar fi produsele compuse numai din lână sau numai din magneţi (vezi figura cu profilul în secţiune a straturilor). Cu BioBelt puteţi avea tot ceea până acum primeaţi numai prin cumpărarea mai multor produse deodată. În acelaşi timp, am operat asemenea modificări asupra produsului încât acesta poate fi folosit uşor şi pentru timp îndelungat. Spre exemplu, am aplicat catarame pentru fixare, în loc de arici, deoarece ariciul de deteriorează în urma folosirii frecvente, iar produsul devine neutilizabil. Suntem atât de încrezători în efectele pozitive ale produsului nostru (iar încrederea noastră este justificată nu numai de rezultatele clinice, ci şi de părerile pozitive exprimate de cumpărătorii noştri în ficare zi), încât vă oferim o garanţie de recumpărare de 14 zile. Această garanţie nu este oferită pentru nici unul dintre produsele aflate momentan pe piaţă. Astfel puteţi merge la sigur, ştiind că nu aruncaţi banii pe fereastră, ci cumpăraţi un produs de calitate, care vă va face mai sănătos şi vă va asigura un trai mai fericit.

Organismul nostru şi câmpul magnetic
Ştiaţi că pentru organismul uman câmpul magnetic este vital, iar lipsa acestuia poate juca un rol în apariţia reumatismului, a problemelor cardio-vasculare, a insomniei şi oboselii?

Ştiaţi că prin excluderea magnetismul terestru optim din existenţa noastră ne putem confrunta cu probleme medicale serioase? Este suficient să ne gândim la energia electrică, la conductori şi la pânzele freatice artificiale.

Centura de brâu biomagnetică pe care v-o oferim este utilă nu numai pentru păstrarea sănătăţii dumneavoastră, dar şi pentru restabilirea stării de sănătate.

Terapia magnetică ca tratament de vindecare a bolilor are un trecut de mii de ani în China şi este la fel de veche ca şi acupunctura. Cercetările ştiinţifice din ultimele decenii au arătat că celulele şi organele noastre sunt înconjurate de un înveliş biomagnetic care apără organismul de efectele negative ale zonelor magnetice din mediul înconjurător.

În cazul îmbolnăvirilor, mai ales a inflamaţiilor, câmpul magnetic al organismului este afectat, iar mecanismul de autovindecare al acestuia se încetineşte. Puterea magneţilor folosiţi în scopuri terapeutice constă din restabilirea câmpului magnetic afectat, menţinându-l pe întreaga perioadă a vindecării. Să ne gândim doar la experimentele magnetice prezentate în cadrul orelor de fizică, care ne demonstrau că obiectele ce conţin fier pot fi magnetizate cu ajutorul magneţilor. În acelaşi fel, învelişul magnetic afectat este refăcut prin reîncărcarea magnetică.
Centura noastră se deosebeşte prin faptul că am plasat stratul magnetic pe banda magnetică în mai multe rânduri, ceea ce asigură schimbarea repetată a polurilor magnetice la fiecare milimetru. Această tehnică face posibilă până şi vindecarea la nivel celular.

Ce rol are magnetismul în ameliorarea circulaţiei sangvine?
O componentă de bază a sângelui, având un nivel ridicat de fier, este hemoglobina, care transportă oxigenul vital pentru organism la celule. Prin folosirea biomagneţilor se poate accelera circulaţia sângelui, astfel ca oxigenul să ajungă în timp mai scurt şi în cantităţi mai mari la acea parte a corpului care este afectată şi bolnavă, iar timpul de vindecare se reduce considerabil.

Benzile magnetice din bio-centura ameliorează oxigenarea ţesuturilor atinse şi învecinate, reducând astfel şi durerile produse de crampe. Cu ajutorul bio-centurei ne protejăm şi ne tratăm mijlocul şi rinichii, dar o putem folosi şi pentru coapse, umeri, şi alte părţi ale corpului, cum ar fi de pildă genunchii, gâtul, etc.

S-a dovedit că terapia magnetică reduce durerile apărute în diverse zone ale corpului, relaxează muşchii încordaţi şi accelerează procesul de autovindecare al organismului. Spre deosebire de medicamentele tradiţionale, prin folosirea magneţilor nu se pune problema efectelor secundare.

Ce este de fapt terapia magnetică?
Nu este altceva decât tratamentul cu câmp magnetic. În timpul tratamentului organismul este atins de impulsuri magnetice, iar pereţii acelor celule prin care pătrund impulsurile magnetice se transformă. În pereţii membranelor celulare se pot deschide canale care până atunci nu funcţionau în mod corespunzător şi care pot permite pătrunderea în ţesuturi a unor materiale utile excedente care influenţează pozitiv funcţionarea celulelor.

Este o practică terapeutică strămoşească, ca de pildă şi acupunctura. A fost folosită deja în Egiptul antic şi China antică. Este o metodă terapeutică acceptată pe deplin şi utilizată deseori şi de către medicii zilelor noastre. O cauză şi, respectiv, un factor agravant în cazul celor mai multor boli este tulburarea metabolismului. Dereglarea celulară poate fi restabilită cu ajutorul produsului. Nu necesită cunoştinţe de specialitate, ci trebuie pur şi simplu purtată pentru a-şi face efectul. În cazul folosirii magnetoterapiei nu există efecte secundare nocive, deoarece are efect numai asupra grupurilor celulare bolnave, fără a influenţa celulele stabile şi sănătoase.

Restabilesc nivelul energetic al celulelor cu probleme şi armonizează frecvenţele lor de vibraţie. Acest proces biologic natural nu provoacă o sarcină în plus asupra corpului, deoarece însuşi Pământul are câmp magnetic, iar câmpul magnetic este un lucru obişnuit pentru organismul nostru. Mai mult, lipsa câmpului magnetic poate duce la complicaţii. Astfel, celulele pot prelua mai uşor oxigenul proaspăt şi se eliberează mai uşor de substanţele toxice şi reziduale.

Cum să folosim produsul BioBelt?
Produsul este foarte uşor de folosit. Aşezaţi centura pe mijloc, respectiv sub rotulă, pe coapsă, braţ, gât, sau cap. Mărimea poate fi reglată cu ajutorul cataramei practice. Poate fi purtată toată ziua, fără neplăceri, însă nu este recomandată purtarea pe timp de noapte. Nu purtăm hainele preferate zi şi noapte, deci să nu exagerăm nici în cazul produsului de faţă!
MASURI:SE MASOARA CIRCUMFERINTA TALIE:
Mărimea S reglabilă între 65-90 cm în jurul taliei
Mărimea M reglabilă între 80-120 cm în jurul taliei
Mărimea L reglabilă între 95-150 cm în jurul taliei


Livrarea Biobelt centura biomagnetica impotriva durerilor produs de Hilcon se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Biobelt centura biomagnetica impotriva durerilor produs de Hilcon are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Biobelt centura biomagnetica impotriva durerilor.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !