BENZOAT DE BENZIL EMULSIE 50ML

BENZOAT DE BENZIL EMULSIE 50ML

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Infofarm
8,00 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

BENZOAT DE BENZIL EMULSIE 50ML

Descrierea produsului

Acest prospect este in scop informativ, produsul este preparat in laboratorul Farmaciei Tei din strada Pucheni nr 42, de catre o echipa de specialisti in domeniul elaborarilor.

-Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi la îndemâna copiilor.
-Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Data de expirare se referă la    ultima zi a lunii respective.
-A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.
-Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să  aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.
-Dacă aveţi orice întrebări suplimentare, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Acest medicament a fost prescris numai pentru dumneavoastră. Nu trebuie să-l daţi altor persoane. Le poate face rău, chiar dacă au aceleaşi semne de boală cadumneavoastră.
-Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului .
    
-Compozitie: Benzoat de Benzil 25%, adeps lanae, petrolatum, parafina lichida, ulei de ricin, vitamina E.
Produsul se prezinta in cutie de plastic alba, prezinta o culoare alb galbuie.

Ce găsiţi în acest prospect:
1.Ce este Unguentul cu Benzoat de benzil şi pentru ce seutilizează.
2.Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Unguentul cu Benzoat de benzil.
3.Cum să utilizaţi Unguentul cu Benzoat de benzil.
4.Reacţii adverseposibile la Unguentul cu Benzoat de benzil.
5.Cum se păstrează  Unguentul cu Benzoat de benzil.
6.Conţinutul ambalajului şi alte informaţii.

Unguentul cu Benzoat de benzil, este un produs ce face parte din grupa farmacoterapeutică a  ectoparaziticidelor,  inclusiv scabicide,
Unguentul cu Benzoat de benzil, se utilizează pentru tratamentul scabiei, formele fără leziuni de suprainfecţie sau eczematoase.
Nu utilizaţi Unguentul cu Benzoat de benzil,
dacă sunteţi alergic la benzoat de benzil sau la oricare dintre celelalte componente aleacestui
medicament. Nu se administreaza la copii cu vârsta sub 2 ani.

Înainte să utilizaţi Unguentul cu  Benzoat de benzil, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Unguentul cu Benzoat de benzil nu trebuie aplicat pe mucoase.
Nu se recomandă administrarea de Unguent cu Benzoat de benzil în cazul în care la nivelul tegumentelor zonelor interesate există răni deschise.
În cazurile în care nu se poate utiliza alt medicament, administrarea de Unguent cu Benzoat de benzil   se va face sub stricta supraveghere a medicului.
Se recomanda aplicarea Unguentului cu Benzoat de Benzil singur, nu se asociaza cu alte tratamente topice, decat la recomandarea medicului.
Nu sunt cunoscute interacţiuni medicamentoase.
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a utiliza acest medicament.
În timpul sarcinii şi alăptării, cereti sfatul medicului, se recomandă aplicarea de Unguent cu               
Benzoat de benzil  pe suprafeţe de mică întindere, în cantitate nu prea mare şi pe o durată limitată de timp.  

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Adulţi
Benzoat de benzil se aplică 2 zile la rând. Îndepărtarea cremei se face prin spălare cu apă şi săpun la 24 ore după prima administrare.

Copiii cu vârsta peste 2 ani, femei gravide sau care alăptează
Benzoat de benzil se aplică o singură dată şi se îndepărtează prin spălare după 12 ore. În  cazul copiilor, mâinile trebuie acoperite cu pansament, pentru a se evita ingestia substanţei.

Pruritul care poate să persiste până la 2 săptămâni după aplicaţii nu justifică reluarea tratamentului. În cazul leziunilor infectate sau eczematoase trebuie efectuat întâi tratamentul afecţiunilor supraadăugate.

În general, Unguentul cu Benzoat de benzil se aplică seara pentru a rămâne pe tegumente cât mai mult timp. Se spală corpul cu apă şi săpun şi se usucă cu un prosop moale. Unguentul  se aplică imediat pe întreaga suprafaţă a corpului, exceptând faţa şi scalpul. Produsul trebuie să pătrundă bine în pliurile tegumentului, în special la mâini.
Este important ca tratamentul să fie aplicat simultan pacienţilor cu scabie din aceeaşi colectivitate, iar după utilizarea Unguentul cu Benzoat de benzil  să fie folosită lenjerie curată, deparazitată prin fierbere sau autoclavare.
La copii există riscul absorbţiei în circulaţia sistemică a unor cantităţi de benzoat de benzil care pot produce manifestări toxice. În general, supradozajul se datorează ingestiei accidentale a produsului. În acest caz, apar semne de hiperexcitabilitate şi convulsii, fiind necesară asistenţă medicală de urgenţă. Tratamentul constă în spălături gastrice şi tratament de susţinere.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Unguentul cu Benzoat de benzil poate determina reacţii adverse locale, cum sunt arsuri locale şi foarte rar erupţii cutanate. În cazul apariţiei reacţiilor adverse tratamentul trebuie întrerupt şi imediat ce este posibil, zona pe care a fost aplicat  Unguentul cu Benzoat de benzil  trebuie spălată cu săpun şi apă caldă.
Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.


Livrarea BENZOAT DE BENZIL EMULSIE 50ML produs de Infofarm se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului BENZOAT DE BENZIL EMULSIE 50ML produs de Infofarm are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului BENZOAT DE BENZIL EMULSIE 50ML.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !