BARNY`S CALMURIN™ FORTE EXT 40:1 20CPS

BARNY`S CALMURIN™ FORTE EXT 40:1 20CPS

55,88 lei
 • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

BARNY`S CALMURIN™ FORTE EXT 40:1 20CPS

Descrierea produsului

CalmUrin™ Forte conţine CranRichPAC® 40:1, extract superconcentrat de înaltă calitate din fructe de Merişor-canadian, îmbogățit cu vitamina H (biotină).

Din 40 g fructe proaspete, recoltate în momentul în care conține maximum de substanțe bioactive – clasa A, se obține 1 g de extract CranRichPAC®. Fiecare capsulă conține garantat minimum 125 mg proantocianidineˆ, benefice pentru protecție și imunitate.  Calitatea materiei prime utilizate şi, implicit, conţinutul înalt de proantocianidine (PAC) este foarte important mai ales pentru reducerea eficientă a disconfortului la nivel urinar, deoarece efectul depinde direct de doza de proantocianidine (PAC) administrată.

Pentru un efect optim și consolidarea acestuia s-a ţinut seama de aceste studii într-o schemă de administrare de 7 zile a capsulelor CalmUrin™ Forte. Este recomandat să se bea minim 3 litri de apă pe zi pe perioada administrării. Chiar și în cazul în care se recurge la tratamentul cu antibiotice,  acesta poate fi completat cu CalmUrin™ Forte.

Acțiuni, ca adjuvant:

 • contribuie la protecția și funcționarea normală a aparatului reno-urinar;
 • ajută la reducerea disconfortului de la nivelul aparatului reno-urinar, chiar în cazuri deosebite;
 • contribuie la reducerea disconfortului în timpul urinării;
 • contribuie la scăderea frecvenței micțiunilor diurne și nocturne;
 • contribuie la funcționarea normală a prostatei;
 • ajută la menținerea în limitele normale a volumului prostatei;
 • contribuie la funcționarea normală a mucoasei gastrice (stomacale);
 • ajută la neutralizarea radicalilor liberi;
 • ajută la protecția cavității bucale.

Compoziție: CranRichPAC®  (extract de Merişor-canadian concentrație 40:1), capsulă (hidropropilmetilceluloză), celuloză microcristalină (agent de încărcare), vitamina H (biotină).

Mod de administrare:

 • Disconfort deosebit: zilele 1 - 3 câte 2 capsule dimineaţa şi 2 capsule seara, zilele 4 - 7  câte 1 capsulă dimineaţa şi 1 capsulă seara.
 • Disconfort moderat: 1 capsulă dimineaţa şi 1 capsulă seara.

Administrarea se face întotdeauna cu ½ h înainte de masă.

Contraindicații: Nu se administrează copiilor cu vârsta de până la 3 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează. Administrat conform modului de utilizare din prospect, nu prezintă efecte secundare sau reacții adverse.
Livrarea BARNY`S CALMURIN™ FORTE EXT 40:1 20CPS produs de GOOD DAYS THERAPY se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului BARNY`S CALMURIN™ FORTE EXT 40:1 20CPS produs de GOOD DAYS THERAPY are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului BARNY`S CALMURIN™ FORTE EXT 40:1 20CPS.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !