ASHWAGANDHA 50TB

ASHWAGANDHA 50TB

53,50 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

ASHWAGANDHA 50TB

Descrierea produsului

Ashwaganda, Star International, 50 tb

Withania somnifera (Ginseng indian) susține capacitatea organismului de a menține homeostazia și vitalitatea, ajută la refacerea fizică și psihică după stări de oboseală și stres cronic. Susține echilibrarea sistemului imunitar și a sistemului antioxidant endogen, contribuind astfel la menținerea capacității naturale de autoapărare și refacere a organismului. ASHWAGANDHA RASAYAN TAB contribuie la relaxarea psihică, apariția și menținerea calității somnului, menținerea capacității de concentrare, memorare și funcționare normală a sistemului nervos în situații de stres, surmenaj, suprasolicitare fizică și intelectuală. Rădăcina de Withania somnifera are proprietăți neuroprotectoare împotriva efectelor nocive ale stilului de viață modern, reducând riscul declanșării și agravării afecțiunilor induse de stres, ajutând organismul în caz de tensiune nervoasă, stări depresive, anxietate sau boli degenerative. Fitonutrienții din plante susțin organismul împotriva îmbătrânirii premature prin menținerea echilibrului fizic, hormonal, psiho-emoțional și eliminarea pe cale naturală a toxinelor din organism. Principiile active susțin procesul de distrugere a celulelor anormale (inhibarea creșterii mai multor tipuri de tumori) prin stoparea angiogenezei și favorizarea apoptozei celulelor care nu sunt sănătoase.

Ashwagandha Rasayan Tab contribuie la:

menținerea tonusului general al organismului în condiții de suprasolicitare fizică și psihică sau în perioada de convalescență;
menținerea capacității naturale de autoapărare și refacere a organismului;
relaxarea psihică, apariția și menținerea calității somnului, a capacității de concentrare și memorare;
revigorarea, regenerarea, tonifierea și menținerea nivelul de energie din organism.
Livrarea ASHWAGANDHA 50TB produs de Star International se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului ASHWAGANDHA 50TB produs de Star International are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului ASHWAGANDHA 50TB.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !