Antinevralgic Forte

Antinevralgic Forte

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Zentiva
18,97 lei 21,00 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Antinevralgic Forte

Descrierea produsului

Puteti beneficia de ofertele noastre cu produse GRATIS. 


Antinevralgic Forte este un analgezic, reduce febra şi este un medicament cu efect antiinflamator(antiinflamator ne
steroidian/analgezic).

Antinevralgic Forte conţine trei substanţe active: paracetamol 250 mg, acid acetilsalicilic 250 mg şi cafeină 20 mg. Paracetamolul ameliorează durerea şi febra. Acidul acetilsalicilic ameliorează durerea, reduce febra si are efecte antiinflamatorii. Cafeina contracarează simptomele de oboseală, promovează motivaţia şi performanţa mentală. Scurtează timpul până la începutul acţiunii acidului acetilsalicilic şi paracetamolului şi, de asemenea, potenţează efectele lor.
Antinevralgic Forte este destinat utilizării la adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 12 ani şi mai mult, pentru a trata:-cefaleea din episoadele de migrenă cu sau fără aură (simptome ce preced atacul migrenos şi durează de la câteva minute până la o oră) -cefaleea de tip tensional.
Mod de administrare:
Cu excepţia cazului în care v-a fost altfel prescris de către medicul dumneavoastră, doza recomandată pentru adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 12 ani şi peste este de 1-2 comprimate luate la intervale de celpuţin 4 ore, până la de trei ori pe zi, dacă este necesar.
- Doza maximă zilnică nu trebuie să depăşească 6 comprimate în orice perioadă de 24 ore.
- Comprimatele trebuie să fie dizolvate într-o cantitate mică de lichid sau înghiţite întregi (fără a le mesteca) cu o cantitate suficientă de lichid.
- Nu luaţi acest medicament pentru mai mult de 3-4 zile cu excepţia cazului încare v-a fost recomandat de către medicul dumneavoastră, medicul dentist sau farmacist.

Modalitatea de pastrare:
- Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.
- Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie.
- Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.
- A se păstra la temperaturi sub 30°C, în ambalajul original pentru a fi protejat de umiditate.
- Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

Cutie cu 2 blistere a cate 10 comprimate.


Livrarea Antinevralgic Forte produs de Zentiva se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Antinevralgic Forte produs de Zentiva are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Antinevralgic Forte.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !