Anaftin gel impotriva aftelor bucale

Anaftin gel impotriva aftelor bucale

34,20 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Anaftin gel impotriva aftelor bucale

Descrierea produsului

Anaftin gel impotriva aftelor bucale

Stomatita este o afectiune care provoaca mici ulceratii dureroase in cavitatea bucala, de obicei in interiorul buzei, pe obraji sau limba. Acestea afecteaza aproximativ 20% din populatie, fiind mai des intalnita la copii si adolescenti.

Aftele apar de obicei intre varstele de 10 si 40 de ani, au un caracter recurent, frecventa recurentei aftelor variind considerabil. Unele persoane prezinta doar unul sau doua episoade pe an, in timp ce altele prezinta serii continue de afte.

Diagnosticul este pus de obicei pe baza examinarii cavitatii bucale. Uneori, medicul poate cere anumite analize, precum teste de sange, examen bacteriologic sau biopsia ulceratiilor.

Clasificare:

Stomatita este de 3 feluri: herpetica, aftoasa sau micotica.

Stomatita herpetica are la origine virusul herpes simplex, apare cel mai frecvent la copii si se manifesta destul de zgomotos: apar vezicule cu lichid in cavitatea bucala care se sparg in decurs de cateva ore si provoaca ulceratii dureroase. Este insotita de febra, de o stare generala proasta si trece de la sine in decurs de o saptamana sau doua.

Stomatita aftoasa nu are o cauza specifica declansatoare, ci are mai multi factori favorizanti. De exemplu, factori alimentari: consumul mare de nuci si miere sau consumul de alimente foarte condimentate. Alt factor favorizant este determinat de scaderea imunitatii. Stomatita aftoasa apare cu precadere la persoanele imunosupresive, persoanele foarte stresate sau cele care urmeaza tratamente cu antibiotice.

Stomatita micotica se mai numeste candidoza bucala si apare, de asemenea, la persoanele care au imunitate scazuta.
Livrarea Anaftin gel impotriva aftelor bucale produs de Berlin Chemie, Germania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Anaftin gel impotriva aftelor bucale produs de Berlin Chemie, Germania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Anaftin gel impotriva aftelor bucale.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !