ACC 200 capsule

ACC 200 capsule

32,20 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

ACC 200 capsule

Descrierea produsului

Contraindicatii


Contraindicatiile reprezinta afectiuni sau situatii în care anumite medicamente nu pot fi utilizate sau se utilizeaza numai dupa o prealabila analiza medicala complexa, deoarece în acest caz, efectul benefic nu este într-o relatie favorabila fata de efectul negativ al acestora. În aceste conditii, medicul trebuie sa fie corect si complet informat despre îmbolnavirile anterioare, boli asociate cu tratament concomitent cât si conditiile si obiceiurile ce individualizeaza cazul. Uneori contraindicatiile pot aparea sau pot fi cunoscute dupa începerea tratamentului. În acest caz trebuie informat medicul dvs. ACC 200 nu trebuie utilizat la pacienti care prezinta o sensibilitate fata de acetilcisteina. La nou-nascuti se va utiliza acetilcisteina numai în cazul unei indicatii de forta majora si în acest caz numai sub control medical strict. (max. 10 mg/kg corp). Cu toate ca nu se cunosc efecte mutagene, nu se recomanda utilizarea acetilcisteinei în timpul sarcinii si alaptarii, decât în cazul necesitatii absolute. Persoanele care prezinta intoleranta fata de lactoza nu vor utiliza ACC 200.Indicatii


Afectiuni ale cailor respiratorii. În pneumologie: Forme acute si cronice ale afectiunilor respiratorii, în mod deosebit în bronsitele acute sii cronice, bronsiectazii (largirea ramurilor bronhiale), bronsita astmatiforma, bronsiolita (inflamatia cailor bronsice mici), mucoviscidoza (afectiune metabolica genetica). În ORL: Laringite, sinuzite acute si cronice, otita medie cu supuratii..

Mod de Prezentare


O capsula contine 200 mg acetilcisteina, manitol, acid stearic, colorant E 171.
Cutie cu 20 capsule.

Efecte adverse


Reactii adverse: Medicamentele pot avea pe lânga actiunile principale dorite si efecte nedorite, asa-numitele efecte adverse. Efectele adverse care sunt legate de utilizarea temporara a acetilcisteinei, dar care nu trebuie sa apara la fiecare pacient, sunt enumerate] mai jos: Foarte rar pot sa apara pirozis, greata, varsaturi sau diaree. În cazuri izolate s-au semnalat reactii alergice (prurit, urticarie, exantem). La pacienti foarte sensibili acetilcisteina poate provoca stomatita si rinita.

Interactiuni


Interactiuni cu alte medicamente: Actiunea unor medicamente poate fi influentata prin utilizarea concomitenta a altora. De aceea întrebati medicul dvs. în cazul în care folositi permanent alte medicamente sau le-ati folosit de curând, sau daca doriti sa le folositi concomitent cu acest medicament. Medicul dvs. va poate spune daca în aceste conditii pot sa apara efecte adverse sau trebuie luate anumite masuri ca de ex.: daca este necesara stabilirea unei alte doze, folosind acest medicament. Urmatoarele interactiuni între medicamentul de fata si alte medicamente sunt de luat în considerare: Administrarea de tetraciclina (nu este valabil pentru doxicilina) se va face separat si cel putin la distanta de 2 ore.


Administrare


Daca nu exista alta indicatie, se va administra dupa cum urmeaza: În boli acute: la copii între 6-14 ani de 2 ori pe zi câte un comprimat efervescent de ACC 200 (coresp. la de 2x200 mg); la adulti de 3 ori pe zi un comprimat efervescent de ACC 200 (coresp. la de 3 x 200 mg). În boli cronice: la adulti de 2 ori zilnic un comprimat efervescent de ACC 200 (coresp. la de 2x 200 mg). În mucoviscidoza: la copii peste 6 ani de 3 ori pe zi un comprimat efervescent de ACC 200 (coresp. la de 3 x 200 mg). Modul si durata tratamentului: Comprimatele efervescente se administreaza dizolvate în 1/2 pahar de apa. Durata tratamentului se va stabili în functie de tabloul clinic. În afectiuni acute durata de tratament este în general între 5-7 zile. În mucoviscidoza se va face un tratament mai îndelungat, pentru a se obtine cel mai bun efect. În afectiuni cronice medicul stabileste durata tratamentului.
Precautii: Solutia obtinuta dupa dizolvarea comprimatului trebuie consumata cât mai aproape de momentul prepararii. În cazuri exceptionale datorita stabilizatorului acid ascorbic (vitamina C) poate fi pastrata timp de 2 ore sau mentinuta la cald. Efectul mucolitic al acetilcisteinei se potenteaza prin administrare de lichide. Un comprimat efervescent contine hidrati de carbon digerabili sub 1 BE. Medicamentul nu trebuie sa fie utilizat dupa expirarea termenului de valabilitateLivrarea ACC 200 capsule produs de Hexal, Germania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului ACC 200 capsule produs de Hexal, Germania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului ACC 200 capsule.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !