Absorbante de zi 10buc

Absorbante de zi 10buc

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Biointimo
16,32 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Absorbante de zi 10buc

Descrierea produsului


Biointimo absorbante de zi 10buc

Biointimo Absorbante de zi menţin zona intimă uscată si curată toată ziua, neutralizează mirosurile neplăcute, permit circulaţia aerului şi asigură o senzaţie plăcută şi echilibrată. Datorită substanţei active anionice încorporate, reduce efectul nociv al radicalilor liberi din mediul local. Fiecare pachet conţine cate un test rapid pentru determinarea valorii pH-ului secreţiei vaginale şi pentru autocontrolul permanent.
-pentru perioada de zi a menstruaţiei;
-pentru neutralizarea simptomelor nedorite ale incontinenţei;
-strat higroscopic încorporat, din materiale naturale –extract natural de porumb integrat, care gelatinizează orice lichid;
-prevăzut la mijloc cu o bandă anionică; confecţionat din 7 straturi debumbac învelite intr-o membrană care permite circulaţia aerului.
-efect hemolitic atestat prin analize de laborator: absorbantul descompune in mod natural celulele din sângele menstrual şi împiedică proliferarea anumitor bacterii nocive din acesta. Prin aceasta protejează eficient nu numai lenjeria ci şi sănătatea sferei intime a femeii.
Test-card pentru testarea pH-uli vaginal;

Prin efectul lor unic hemolitic , absorbantele Biointime sunt capabile sa distruga celulele din sangele menstrual si de asemenea, sa reduca reproducerea anumitor bacterii daunatoare. Absorbantele Biointimo ofera un important suport extern pentru imunitatea dvs feminina sensibila si neutralizeaza efectiv mirosurile neplacute fara a utiliza aditivi chimici si arome de parfum alergice.

Marea capacitate de retine a lichidelor va va oferi cea mai buna senzatie de confort in zilele cele mai grele a menstruatiei. Testul vaginal pH pe care-l veti gasi in fiecare pachet Biointimo se poate folosi acasa rapid si usor pentru a recunoaste infectiile chiar si intr-un prim stadiu in care nu se simt nici un fel de simptome. In 30 de secunde veti sti nivelul unei posibile inflamatii prin simpla comparatie a pH-ului dvs vaginal actual, cu cadul-test. Mentinerea la un nivel normal a valorii pH-ului dvs vaginal poate juca un rol foarte important in mentinerea sanatatii dvs intime!Livrarea Absorbante de zi 10buc produs de Biointimo se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Absorbante de zi 10buc produs de Biointimo are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Absorbante de zi 10buc.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !