4 Bones PLUS Sun Medic 30 tablete

4 Bones PLUS Sun Medic 30 tablete

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Sun Medic
52,50 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

4 Bones PLUS Sun Medic 30 tablete

Descrierea produsului

4 Bones PLUS


4 bones este un produs pentru mentinerea densitatii osoase, ajuta la buna functionare a sistemului nervos si muscular.Produsul este indicat in :carenţă de calciu, ca supliment alimentar pentru creşterea aportului de calciu pentru menţinerea stării de sănătate a oaselor, oboseală excesivă, pentru femei însărcinate sau care alăptează, femei la menopauză.

Compozitie:

Calciu total 500,2 mg
(sub formă de Carbonat de calciu 1000 mg, Citrat de calciu 200 mg, Hidroxiapatită Microcristalină Complex 150 mg, Fosfat de calciu bibazic 85 mg)
Vitamina D3 (stabilizată) 2 mg
Magneziu 40 mg
(sub formă de Oxid de magneziu)
Mangan 1,8 mg
(sub formă de Sulfat de mangan monohidrat)
Zinc 7,5 mg
(sub formă de Sulfat de zinc monohidrat)
Cupru 1,5 mg
(sub formă de Sulfat de cupru pentahidrat)

Excipienţi:
Amidon de porumb, Propil paraben, Metil paraben, Borax (E 285), Crospovidonă, Talc purificat, Stearat de magneziu, Gelatină, Glicerină, Colorant Brilliant Blue FCF, Dioxid de titan (E 171), Apă purificată.

Calciul este mineralul prezent în cantitatea cea mai mare în corpul omenesc (un kilogram - un kilogram şi jumătate ). Aproape întreaga cantitate de calciu din corp este fixată în oase şi dinţi iar restul este distribuit în ţesuturi şi în lichide biologice. Funcţia principală a calciului în organism este să consolideze şi să menţină în stare bună de funcţionare scheletul şi dinţii. Absorbţia calciului se face în prezenta unei cantităţi suficiente de vitamina D.

Vitamina D3 are rol deosebit de important în menţinerea concentraţiei serice de calciu şi fosfor în limite normale.

Magneziul are rol în metabolismul vitaminei C, al calciului, fosforului, sodiului şi potasiului. Este esenţial pentru buna funcţionare a muşchilor şi nervilor. Absorbţia intestinală depinde, înainte de toate, de cantitatea de magneziu îngerată. Magneziul împiedică formarea depunerilor de calciu, a calculilor renali şi biliari. El constituie un factor de creştere, un tonic general, un regenerator celular, un echilibrant psihic şi un drenor hepatic. Contribuie la menţinerea unui sistem cardiovascular sănătos şi previne atacurile de inimă. Are acţiune antidepresivă, fiind cunoscut şi ca mineral antistres .

Manganul este necesar pentru menţinerea stării de sănătate a pielii, oaselor şi a cartilagiilor, menţinerea în parametrii normali a zahărului din sânge; este important pentru activarea enzimei antioxidante.

Zincul este necesar pentru menţinerea stării de sănătate a vederii, gustului, mirosului şi a pielii. Joacă un rol important în fertilitate, sinteza de proteine şi regularizarea zahărului din sânge.

Cuprul este necesar pentru producerea de ATP, a celulor roşii şi colagen, dezvoltarea normală a oaselor, a creierului şi a nervilor tisulari.

Administrare: 1-2 tablete pe zi

Prezentare: 30 tablete


Livrarea 4 Bones PLUS Sun Medic 30 tablete produs de Sun Medic se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului 4 Bones PLUS Sun Medic 30 tablete produs de Sun Medic are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului 4 Bones PLUS Sun Medic 30 tablete.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !