Triquilar

Triquilar

11.09 lei
Acest medicament se elibereaza numai in farmacie pe baza de prescriptie medicala. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Triquilar

Prospect

Indicatii


Contraceptie hormonala orala.

Contraindicatii


Triquilar nu va fi administrat in cazul unei sarcini, in tulburari grave ale ficatului, in antecedente de tromboza venoasa sau arteriala, in cancer mamar si uterin (chiar tratat), hipertensiune arteriala, tulburari metabolice, diabet grav si altele. Femeile ce utilizeaza medicamentul, in special dupa 30 de ani vor evita fumatul. Administrarea produsului va fi intrerupta in caz de aparitie a cefaleei, a unor tulburari de vedere, de auz sau a unei simptomatologii care indica fenomene patologice vasculare inflamatorii sau trombotice si altele.

Efecte adverse


In cazuri rare pot aparea : tensiune mamara, tulburari digestive, cefalee (dureri de cap), greata.


Administrare


Inaintea administrarii contraceptivului este necesar un control medical riguros inclusiv ginecologic pentru a exclude posibilitatea unei sarcini. In cursul administrarii produsului vor fi efectuate controale periodice la interval de circa 6 luni.


Asteptati urmatoarea menstruatie. Luati primul drajeu de TRIQUILAR in prima zi a ciclului menstrual, chiar si atunci cand inainte de aceasta s-a utilizat un alt preparat contraceptiv. Se incepe cu extragerea unui drajeu marcat cu START, si se continue zilnic in sensul indicat de sageata. Drajeul se inghite fara a fi mestecat. Nu are importanta ora din zi cind luati drajeul, dar odata ce v-ati ales o anumita ora- este bine sa o respectati. Din acest moment trebuie sa luati cite un drajeu in fiecare zi, in sensul indicat de sageata Dupa terminarea tuturor drajeurilor, urmeaza o pauza de 7 zile (fara drajeuri) in cursul careia apare ciclul.


Dupa aceste 7 zile de pauza se incepe cu administrarea drajeurilor dintr-o noua folie de Triquilar - indiferent daca sangerarea s-a terminat sau inca mai continua. Protectia contraceptiva incepe din prima zi de administrare si se mentine si in cursul celor 7 zile de pauza. Astfel aveti de urmat un ciclu foarte simplu in care timp de 3 saptamini se ia cite un drajeu zilnic, dupa care urmeaza o saptamina libera, si deci fiecare folie va fi inceputa in aceeasi zi a saptaminii ca folia anterioara.Compozitie


Folia contine 6 drajeuri maronii , fiecare cu 0,05 mg levonorgestrel si 0,03 mg etinilestradiol, 5 drajeuri albe, fiecare cu 0,075 mg levonorgestrel si 0,04 mg etinilestradiol si 10 drajeuri galbene, fiecare cu 0,125 mg de levonorgestrel si 0,03 mg etinilestradiol.

Ambalare


Cutii continand folii cu 21 drajeuri.


Observatii


Acest medicament se elibereaza numai in farmacie pe baza de prescriptie medicala.Livrarea Triquilar produs de Schering AG, Germania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Triquilar produs de Schering AG, Germania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Triquilar.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie

Logest Logest

20.40 lei

Yasmin Yasmin

34.74 lei

Mercilon Mercilon

17.35 lei

Femoden Femoden

16.56 lei

Triregol Triregol

7.91 lei

EllaOne EllaOne

124.88 lei