Sinovial Fiole STOC 0

Sinovial Fiole STOC 0

279,00 lei
  • Primesti 5 puncte de fidelitate
Ne pare rau dar acest produs nu face parte din oferta noastra. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Sinovial Fiole STOC 0

Descrierea produsului

Precautii


Înainte de utilizare verificaţi ca seringa să fie intactă.
Sinovial trebuie injectat doar pe pielea sănătoasă. Injectaţi Sinovial doar în spaţiul intraarticular ! Nu injectaţi prin sistemul vascular, în ţesuturile Sinoviale sau în capsula articulară. Infiltraţiile extraarticulare cu Sinovial pot cauza efecte locale nedorite. Nu administraţi Sinovial dacă e prezentă colectie de lichid extracelular. Nu sterilizaţi din nou seringa ! Conţinutul seringii se utilizează o singură dată. Dupa injectare, recomandaţi pacientului să evite activitatea fizică intensă şi reluarea activitaţii normale numai dupa câteva zile.

Contraindicatii


Nu injectaţi Sinovial în articulaţia genunchiului în caz de stază venoasă sau limfatică a piciorului. Sinovial nu trebuie injectat în articulaţia infectată sau inflamată, sau dacă pacientul suferă de vreo afecţiune cutanată sau infecţie în zona în care se face injecţia.

Efecte adverse


În timpul tratamentului cu Sinovial pot apărea simptome cum ar fi durerea, senzaţia de căldură, roşeaţa sau tumefierea. Aceste simptome pot fi tratate apilcând pe genunchiul afectat comprese cu gheaţă. În general aceste simptome nu persistă mult. Asiguraţi-vă că pacientul vă informează despre aceste posibile efecte secundare care pot apărea după tratamentul cu Sinovial.

Mod de Administrare


Aspiraţi surplusul de lichid din articulaţie înainte de injectarea cu Sinovial.
Sinovial nu trebuie folosit dacă dispozitivul a fost deschis sau deteriorat. Injectaţi Sinovial la temperatura camerei şi în condiţii aseptice controlate. Îndepărtaţi capacul seringii cu deosebită atentie, pentru a evita contactul cu factori externi. Utilizaţi un ac cu diametru corespunzător, între 18 si 22 G. Ameliorarea este imediată : chiar după prima injecţie indexul global WOMAC scade, iar după a treia injecţie scăderea devine statistic semnificativă.

Rezultatele unor studii arată că după 5 injecţii cu Sinovial făcute la interval de o săptămână, reducerea durerii şi tumefierii precum şi îmbunătăţirea funcţională poate dura până la 24 de luni (referinţa : B.A. Michel (Zurich), R. Theiler (Aarau) – Evaluarea siguranţei şi tolerabilităţii noului acid hialuronic – Sinovial – în tratarea pacienţilor bolnavi de osteoartroza genunchiului. Manuscris trimis spre publicare).

Injecţiile intraarticulare trebuie administrate de către un medic specialist.

Compozitie si Mod de Prezentare


Sinovial Fiole -Seringi preumplute (16.0 mg acid hialuronic dizolvat în 2 ml ser fiziologic) ambalate în cutii de carton. Produsul este sterilizat cu abur.

Sinovial este compus din ser fiziologic în care s-a dizolvat acid hialuronic cu proprietăţi vâscoelastice. Sinovial conţine 0.8 % hyaluronat de sodiu (sare a acidului hialuronic) cu grad înalt de purificare, cu o greutate moleculară între 800 şi 1200 KDalton. Alte componente : clorură de sodiu, fosfat de sodiu, apă pentru preparatul injectabil.
Hialuronatul de sodiu este compus din lanţuri repetitive de unităţi dizaharidice de N-acetliglucozamină şi glicuronat de sodiu, şi reprezintă o componentă esenţială a lichidului Sinovial, căruia îi conferă proprietăţi vâscoelastice deosebite. Hialuronatul de sodiu conţinut de Sinovial este obţinut prin fermentaţie şi nu este supus nici unei modificări prin procese chimice. Sinovial este disponibil în seringi din sticlă, de 2.25 ml, care conţin 2 ml de soluţie. Conţinutul seringii este steril şi apirogen.

Indicatii


Sinovial este recomandat in cazul durerii sau mobilităţii reduse a articulaţiei urmare a bolilor degenerative, traumatismelor sau în cazul modificărilor suferite de articulaţie. Sinovial este un substituent al lichidului Sinovial, ce facilitează recuperarea proprietăţilor fiziologice şi reologice ale articulaţiei afectate de osteoartroză. Această acţiune terapeutică este clar exprimată de caracteristicile particulare ale acidului hialuronic utilizat.
Acidul hialuronic continut de Sinovial este obţinut prin fermentatie, nu suferă modificări chimice şi prezintă o tolerabilitate crescută. Sinovial înmagazinează proprietăţile vâscoelastice ale lichidului Sinovial, facilitând astfel reducerea durerii şi îmbunătăţirea mobilităţii articulare. Sinovial acţionează doar la nivelul articulaţiei în care este injectat, fără a avea o acţiune sistemică.Livrarea Sinovial Fiole STOC 0 produs de IBSA Elvetia se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Sinovial Fiole STOC 0 produs de IBSA Elvetia are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Sinovial Fiole STOC 0.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie