Telefoane eFarma: 0727515368
Dreptul de autor © efarma.ro - Toate Drepturile Rezervate. Produse naturiste si suplimente online efarma.ro este inregistrata la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal cu numarul 15541/2010. Datele dumneavoastra personale sunt protejate de catre administratorul magazinului online efarma.ro
Au un gust excelent cu lapte, împreună cu fulgi de porumb sau musli!Ingrediente: ciocolată cu lapte integral (cacao, zahăr din trestie nerafinat, praf de lapte integral, unt de cacao, emulsificator: lecitină de soia), fÄ...
Versatil, la îndemănă oricând și ușor de preparat, aceste cuburi de supă de legume SONNENTOR oferă un gust abundent de legume proaspete, colorate, condimentate cu mirodenii specifice rețetelor Hildegard care oferă ...
Solniţă pentru condimente măcinate.Continut: solniţă de condimente goală, reîncărcabilă.
Răşniţă pentru condimente boabe, măcinător fără lame de metal, reîncărcabil.
Leurda se înrudeşte cu usturoiul (în limbaj popular Usturoi Sălbatic). Se recomandă pentru a rafina preparatele condimentate, tochiturile şi diversele sosuri.
Ingrediente:Seminţe de schinduf ptr. germinareGermenii de schinduf au o aromă caracteristică de curry. Se potrivesc cu paste şi mâncăruri de orez.
Ingrediente: schinduf, linte şi ridichiAdugaţi la salate proaspete, supe şi tochituri.
Germenii de lucerna sunt deliciosi in salate, supe sau pe paine si cu branzeturi, avand o aroma de nuci.
Germenii încolţiti de Fasole Mung (Soia Verde) – cunoscute eronat ca şi muguri de fasole – merg excepţional la supe şi salate proaspete, folosit des în bucătăria asiatică.Seminţele de germeni SONNENTOR se evidenţiaz...
Frunzele tinere de Creson sunt delicioase in salate, maioneze, branzeturi sau mancaruri cu ou. Gustoase pe o felie de paine cu unt.Mod de preparare:Nu necesita imbibare in apa.Clatiti si puneti in vase de germinare. Lasati la germ...
Amestec consistent, delicios în salate proaspete.Ingrediente: lucernă,muştar galben, schinduf şi creson
De nelipsit la preparatele din carne de porc şi miel, precum şi în alte măncăruri de carne sau vegetariane.