Microgynon

Microgynon

11,09 lei
Acest medicament se elibereaza numai in farmacie pe baza de prescriptie medicala. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Microgynon

Prospect

Compozitie


Fiecare drajeu contine ca substanta activa cate 0,15 mg levonorgestrel si 0,03 mg etinilestradiol. 28 drajeuri pe langa cele 21 de drajeuri cuprinzand fiecare 0,15 mg levonorgestrel si 0,03 mg etinilestradiol.

Indicatii


Contraceptiv hormonal. tratamentul acneei usoare si moderate.

Contraindicatii


Microgynon nu va fi administrat in cazul unei sarcini, in tulburari grave hepatice, in antecedente de tromboza venoasa sau arteriala sau o simptomatologie ce presupune o astfel de patologie tromboembolica, in cancer mamar si uterin (chiar tratat), hipertensiune arteriala, tulburari metabolice, diabet zaharat grav, otoscleroza si altele. Femeile ce utilizeaza medicamentul, in special dupa 30 de ani vor evita fumatul. Administrarea produsului va fi intrerupta in caz de aparitie a cefaleei, a unor tulburari de vedere, de auz sau a unei simptomatologii care indica fenomene patologice vasculare inflamatorii sau trombotice, si altele.

Efecte adverse


Uneori, tensiune mamara, tulburari gastrice si altele. Pentru detalii referitoare la contraindicatii, reactii secundare etc, se vor consulta suplimentar materialul de prezentare ce insoteste produsul si brosurile de informare stiintifica referitoare la Microgynon.

Interactiuni
Medicul trebuie informat asupra altor medicamente pe care pacienta le utilizeaza concomitent cu Microgynon 21, -28 pentru ca unele din acestea ca: barbiturice, rifampicina, ampicilina si unele antiepileptice pot reduce efectul sau contraceptiv. De asemenea se pot modifica necesitatile referitoare la medicatia antidiabetica. Nota: Dupa oprirea administrarii contraceptivului Microgynon ovarele isi reiau de regula rapid si integral functionalitatea, si ca atare, reapare posibilitatea instalarii normale a unei sarcini.

Administrare


1 comprimat pe zi din prima zi a ciclului menstrual.

Ambalare


Blister cu 21 drajeuri.

Observatii


Acest medicament se elibereaza numai in farmacie pe baza de prescriptie medicala.Livrarea Microgynon produs de Schering AG, Germania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Microgynon produs de Schering AG, Germania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Microgynon.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie

Desorelle Desorelle

16,57 lei

Triregol Triregol

7,91 lei

Triquilar Triquilar

11,09 lei

Novynette Novynette

21,55 lei

Milligest Milligest

29,84 lei

Femoden Femoden

16,56 lei

Marvelon Marvelon

15,41 lei

4Femina 4Femina

36,30 lei

Yasmin Yasmin

34,74 lei