Leridip 20 mg

Leridip 20 mg

76,78 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate
Acest medicament se elibereaza numai in farmacie pe baza de prescriptie medicala. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Leridip 20 mg

Prospect


Indicatii terapeutice: Leridip este indicat pentru tratamentul hipertensiunii arteriale esentiale, forme usoare si moderate.
Doze si mod de administrare: doza recomandata este de un comprimat filmat Leridip (10 mg clorhidrat de lercanidipina) administrat oral o data pe zi, cu cel putin 15 minute inainte de mese; doza poate fi crescuta la 2 comprimate filmate Leridip, in functie de raspunsul pacientului. Stabilirea dozei trebuie facuta cu prudenta, prin crestere treptata. La unii pacienti, la care tensiunea arteriala nu era controlata adecvat prin administrarea unui singur medicament antihipertensiv, se poate asocia Leridip la un tratament anterior cu: un blocant beta-adrenergic, un diuretic sau un inhibitor al enzimei de conversie a angiotensinei. Se recomanda atentie deosebita la initierea tratamentului la varstnici. Deoarece nu exista experienta clinica la pacientii sub 18 ani, in prezent nu se recomanda utilizarea produsului la copii. La pacienti cu disfunctii renale sau hepatice: trebuie acordata o atentie deosebita in perioada de initiere a tratamentului la pacientii cu disfunctie renala sau hepatica usoara sau moderata. Leridip nu este recomandat la pacienti cu insuficienta hepatica severa sau la pacienti cu insuficienta renala severa (clearance-ul creatininei

Flacon cu 60 comprimate.

Observatii


Se elibereaza doar pe baza de prescriptie medicala.Livrarea Leridip 20 mg produs de Berlin Chemie, Germania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Leridip 20 mg produs de Berlin Chemie, Germania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Leridip 20 mg.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie

Auronal 10 mg Auronal 10 mg

42,06 lei

Norvasc 10 mg Norvasc 10 mg

32,25 lei

Plendil 10mg Plendil 10mg

50,21 lei

Tenox 10 mg Tenox 10 mg

19,03 lei