ISOPRINOSINE EWOPHARMA 1g x24 GRAN SOL ORALA IN PLIC EWOPHARMA

ISOPRINOSINE EWOPHARMA 1g x24 GRAN SOL ORALA IN PLIC EWOPHARMA

114,55 lei
  • Primesti 2 puncte de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

ISOPRINOSINE EWOPHARMA 1g x24 GRAN SOL ORALA IN PLIC EWOPHARMA

Descrierea produsului


Fiecare plic conține 1 g isoprinosină (Inosină acedoben dimepranol). 

Isoprinosine Ewopharma este indicat pentru tratamentul deprimării imunităţii sau disfuncţiei imunitare mediate celular şi simptomatologiei clinice asociate cu:
- infecţii respiratorii virale, primare şi secundare, stari imunodepresive, gripă ;
- infecţii cauzate de virusuri herpes: virus Herpes simplex tip 1şi 2(HSV), virusul varicelo-zosterian (VZV), infecţii cauzate de Citomegalovirus (CMV) şi virusul Epstein-Barr (VEB)
- condiloame genitale (condyloma acuminata) - leziuni externe (excluzînd localizările perianale sau meatale) ca monoterapie sau ca adjuvant la procedeele convenţionale topice sau chirurgicale ;
- tratament adjuvant în infecţii cutaneo-mucoase, vulvo-vaginale (subclinice) sau endocervicale provocate de Papilomavirus uman (HPV) ;
- Hepatită virală
- Varicelă severă sau complicată; Rubeolă severă sau complicată;
- Panencefalită sclerozantă subacută (PESS)

 Ce trebuie să ştiţi înainte să vi se administreze acest medicament

Isoprinosine nu trebuie utilizat: * în cazurile în care există o hipersensibilitate cunoscută la substanța activă sau la oricare dintre excipienți * în cazurile în care pacientul suferă în prezent de gută * în cazurile în care pacientul prezintă niveluri sanguine crescute de acid uric.

Atenţionări şi precauţii

Isoprinosina poate determina o creştere tranzitorie a concentraţiei acidului uric în plasmă şi urină, care de obicei se menţine în limite normale (utilizând 8 mg % sau respectiv 0,420 mmol/l ca limită superioară), în special la bărbaţi şi la pacienţii vârstnici de ambele sexe. Creşterea concentraţiilor plasmatice ale acidului uric se datorează faptului că la om inosina din acest medicament este metabolizată în acid uric. Nu se datorează unei alterări a enzimei induse de medicament sau funcţiei renale. De aceea, isoprinosina poate fi administrată cu precauţie la pacienţii cu gută în antecedente, hiperuricemie, urolitiază sau la pacienţii cu insuficienţă renală. În timpul tratamentului, la aceşti pacienţi, concentraţiile serice ale acidului uric trebuie monitorizate periodic.

La unii pacienţi pot să apară reacţii de hipersensibilitate (urticarie, angioedem, anafilaxie). Tratamentul cu Isoprinosine Ewopharma trebuie oprit imediat în aceste cazuri.

În cazul tratamentului pe termen lung este posibil să se formeze calculi renali.
Concentraţiile de acid uric din plasmă şi urină, funcţia ficatului, hemoleucograma şi funcţia renală trebuie monitorizate periodic la toţi pacienţii care urmează un tratament pe termen lung cu Isoprinosine Ewopharma.

Mod de administrare
Acest medicament este destinat exclusiv pentru administrare orală. Administrarea zilnică ar trebui să fie împărțită în mod egal în timpul orelor de trezire.

Isoprinosine pulbere pentru soluție orală este destinat să fie administrat dizolvat în apă, fie rece fie la temperatura camerei.
Conținutul plicului trebuie dizolvat amestecând într-un pahar cu apă și administrat imediat după preparare.

Isoprinosine pulbere pentru soluție orală poate fi administrat la orice moment al zilei.

Doza se stabileşte în funcţie de greutatea corporală a pacientului şi de severitatea bolii. Doza zilnică trebuie divizată în mod regulat pe parcursul zilei.

Adulţi şi vârstnici
Doza zilnică recomandată este de 50 mg/kgc, în general, 3g pe zi până la maxim 4 g pe zi , în 3-4 doze separate (de obicei, 1 plic de 3 4 ori pe zi).

Copii și adolescenți
Copiii cu vârsta de peste 1 an 50mg/kg greutate corporală în 3 4 doze separate în timpul zilei.

Durata tratamentului
Afecţiuni acute: în afecţiunile cu evoluţie de scurtă durată, durata uzuală a tratamentului este de 5-14 zile. După ameliorarea simptomelor, tratamentul trebuie continuat timp de 1 sau 2 zile sau mai mult, în funcţie de recomandarea medicului.

Afecţiuni virale cu evoluţie de lungă durată: după ameliorarea simptomelor, tratamentul trebuie administrat încă 1-2 săptămâni sau mai mult, în funcţie de recomandarea medicului.
Livrarea ISOPRINOSINE EWOPHARMA 1g x24 GRAN SOL ORALA IN PLIC EWOPHARMA produs de EwoPharma, Elvetia se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului ISOPRINOSINE EWOPHARMA 1g x24 GRAN SOL ORALA IN PLIC EWOPHARMA produs de EwoPharma, Elvetia are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului ISOPRINOSINE EWOPHARMA 1g x24 GRAN SOL ORALA IN PLIC EWOPHARMA.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !