Ibutin 300 mg

Ibutin 300 mg

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Zentiva
59,88 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Ibutin 300 mg

Descrierea produsului

Puteti beneficia de ofertele noastre cu produse GRATIS. 


Înainte de administrarea Ibutin® trebuie exclusă existenţa unei afecţiuni organice la nivelul sistemului digestiv (de exemplu enterita inflamatorie, ocluzie mecanică, etc.).

ATENŢIONĂRI SPECIALE

Datorită prezenţei lactozei, acest medicament nu este recomandat în sindroamele metabolice rare de tip galactozemie congenitală, sindrom de malabsorbţie a glucozei şi galactozei, deficit de lactază.
Acest medicament este destinat tratamentului adulţilor, forma farmaceutică (comprimat filmat cu eliberare prelungită) şi concentraţia (300 mg/comprimat), nefiind adecvată pentru copii.

Sarcina şi alăptarea
Studiile la animale nu au pus în evidenţă efecte teratogene. În absenţa efectelor teratogene la animale, nu se anticipează efecte malformative la om. În clinică, nu există până în prezent suficiente date pentru a evalua un eventual efect malformativ sau fetotoxic al trimebutinei administrate în timpul sarcinii.
În consecinţă, ca o măsură de precauţie, este de preferat evitarea administrării trimebutinei în primul trimestru de sarcină. Utilizarea trimebutinei în trimestrele 2 şi 3 de sarcină nu se recomandă decât dacă este absolut necesar.
Alăptarea este posibilă în timpul utilizării trimebutinei.

Efecte asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje
Produsul nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Indicatii


Tratamentul simptomatic al durerilor legate de tulburările funcţionale ale tubului digestiv şi ale căilor biliare.
Tratamentul simptomatic al durerilor, tulburărilor de tranzit şi disconfortului abdominal legate de tulburările funcţionale ale tubului digestiv.

Contraindicatii


Hipersensibilitate la trimebutină sau la oricare dintre excipienţii produsului.
Insuficienţă renală severă.

Reactii Adverse


În studiile clinice au fost raportate rar cazuri de reacţii adverse cutanate.

Mod de Administrare


Produsul este destinat administrării la adult.
Doza uzuală este de 300 mg maleat de trimebutină (un comprimat filmat cu eliberare prelungită Ibutin®), administrat oral, o dată pe zi.
La începutul tratamentului se pot administra 600 mg maleat de trimebutină (2 comprimate filmate cu eliberare prelungită Ibutin®) pe zi, în două prize, dimineaţa şi seara, timp de 6 zile, urmat de tratament de întreţinere cu 300 mg maleat de trimebutină (un comprimat filmat cu eliberare prelungită Ibutin®) pe zi, timp de 20 de zile.
Comprimatele se înghit întregi, fără a se sfărâma în prealabil.

Compozitie si Mod de Prezentare


Un comprimat filmat cu eliberare prelungită conţine maleat de trimebutină 300 mg şi excipienţi: nucleu: lactoză monohidrat, acid tartric, povidonă, hidroxipropilmetilceluloză, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu; film: hidroxipropilmetilceluloză, dioxid de titan.

Cutie cu 2 blistere PVC/PVDC/AL a câte 10 comprimate filmate cu eliberare prelungită.

Observatii


Se elibereaza doar pe baza de prescriptie medicala.


Livrarea Ibutin 300 mg produs de Zentiva se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Ibutin 300 mg produs de Zentiva are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Ibutin 300 mg.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie