Fokusin

Fokusin

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Zentiva
34.46 lei
Acest medicament se elibereaza numai in farmacie pe baza de prescriptie medicala. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Fokusin

Prospect

Compozitie


Clorhidrat de Tamsulosinum 0.4 mg

Indicatii Terapeutice


Fokusin conţine substanţa activă clorhidrat de tamsulosin. Aceasta este un blocant al receptorilor alfa1, care reduce tensiunea din muşchii prostatei şi uretrei. Astfel, se obţine o curgere mai uşoară a urinii prin uretră şi, implicit o urinare mai uşoară.

Fokusin este folosit în tratarea dificultăţilor asociate cu mărirea benignă a prostatei, cum ar fi: dificultăţi de urinare, pierderi urinare, nevoia urgenta de urinare, urinare frecventă pe timpul nopţii, precum şi în timpul zilei.


Contraindicatii


Evitaţi să folosiţi Fokusin dacă sunteţi hipersensibil la substanţa activă sau la oricare dintre componentele inactive, dacă suferiţi de o afecţiune hepatică sau dacă suferiţi de ameţeli atunci când vă aşezaţi sau când vă ridicaţi din poziţie orizontală.

Aveţi grijă deosebită când utilizaţi FOKUSIN

În cazul folosirii acestui produs pe termen lung, este necesară efectuarea de examinări medicale periodice. Rar, au fost raportate ameţeli in timpul folosirii produsului Fokusin. La primul semn de ameţeală, trebuie să vă aşezaţi sau să vă întindeţi până la dispariţia acestor semne.

Utilizarea altor medicamente

Până acum, nu au fost obţinute date referitoare la interacţiunile dintre Fokusin şi alte medicamente administrate concomitent. Totuşi, astfel de interacţiuni nu pot fi pe deplin excluse. Prin urmare, trebuie să informaţi medicul dumneavoastră cu privire la medicamentele pe care le luaţi în acel moment sau pe care le-aţi luat recent, chiar dacă respectivele medicamente sunt eliberate fără reţetă.

Utilizarea FOKUSIN cu alimente şi băuturi

Efectul Fokusin nu este influenţat de consumul de alimente.

Sarcina şi alăptarea
Fokusin se administrează exclusiv bărbaţilor

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Fokusin nu influenţează negativ capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Totuşi, este necesar să luaţi în considerare că în timpul tratamentului poate apare ameţeală. Activităţile care necesită atenţie sporită pot fi efectuate numai după consultarea medicului.

Informaţii importante privind unele componente ale FOKUSIN

Nu este cazul.


Atentionari si Precautii


Când folosiţi Fokusin, respectaţi cu stricteţe indicaţiile medicului. Doza normală este de o capsulă pe zi. Aceasta trebuie luată după micul dejun sau după prima masă a zilei. Capsula trebuie înghiţită întreagă, cu un pahar de apă, în timp ce staţi jos sau în picioare. Nu mestecaţi capsula.

Dacă utilizaţi mai mult decât trebuie din FOKUSIN

Dacă luaţi mai mult de o capsulă o dată, sau în caz de înghiţire accidentală a produsului de către un copil, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.

Dacă uitaţi să utilizaţi FOKUSIN

Dacă aţi uitat să luaţi o capsulă de Fokusin, conform schemei de tratament, luaţi-o în orice alt moment al zilei. Dacă vă daţi seama de acest lucru a doua zi, respectaţi schema obişnuită de tratament. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza omisă.

Dacă încetaţi să utilizaţi FOKUSIN

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.


Interactiuni


În general, produsul este bine tolerat, totuşi, pot să apară ameţeală, în special la schimbările bruşte de poziţie (cand vă ridicaţi din poziţia şezut sau întins), tulburări de ejaculare, slăbiciune, cefalee, ritm cardiac accelerat, rinită şi reacţii de hipersensibilitate (rash, prurit, inflamaţii locale).
Ocazional, pot să apară greaţă şi vărsături, diaree sau constipaţie.
Rar: slabiciune.
Foarte rar: priapism (erecţie involuntară dureroasă, îndelungată, care necesită tratament imediat).
Consultaţi medicul la apariţia oricăreia dintre reacţiile adverse menţionate mai sus sau a oricărei


Ambalare


30 tablete.

Observatii


Acest medicament se elibereaza numai pe baza de prescriptie medicala in farmacie.Livrarea Fokusin produs de Zentiva se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Fokusin produs de Zentiva are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Fokusin.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie

Prostakan Prostakan

39.90 lei