Femoden

Femoden

16.56 lei
Acest medicament se elibereaza numai in farmacie pe baza de prescriptie medicala. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Femoden

Prospect

Indicatii


Contraceptie hormonala orala.


Contraindicatii


Femoden nu va fi administrat in cazul unei sarcini, in tulburari grave ale ficatului, in antecedente de tromboza venoasa sau arteriala, in cancer mamar si uterin (chear tratat), hipertensiune arteriala, tulburari metabolice, diabet grav si altele. Femeile ce utilizeaza medicamentul, in special dupa 30 de ani vor evita fumatul. Administrarea produsului va fi intrerupta in caz de aparitie a cefaleei, a unor tulburari de vedere, de auz sau a unei simptomatologii care indica fenomene patologice vasculare inflamatorii sau trombotice si altele.

Efecte adverse


In cazuri rare pot aparea : tensiune mamara, tulburari digestive, cefalee (dureri de cap), greata.

Interactiuni: Administrarea concomitenta de medicamente ca barbiturice, hidantoina, fenilbutazona, ampicilina, rifampicina, unele antiepileptice, pot reduce efectul contraceptiv. De asemenea se pot modifica necesitatile referitoare la medicatia antidiabetica. Pentru detalii referitoare la contraindicatii si reactii secundare se vor consulta materialul de prezentare ce insoteste produsul si brosurile de informare stiintifica referitoare la Femoden.

Administrare


Inaintea administrarii contraceptivului este necesar un control medical riguros inclusiv ginecologic pentru a exclude posibilitatea unei sarcini. In cursul administrarii produsului vor fi efectuate controale periodice la interval de circa 6 luni.Asteptati urmatoarea menstruatie. Luati primul drajeu de Femoden in prima zi a ciclului menstrual, chear si atunci cand inainte de aceasta s-a utilizat un alt preparat contraceptiv. Se incepe cu extragerea unui drajeu ce corespunde zilei inscrise pe partea cealalta a foliei . Drajeul se inghite fara a fi mestecat. Nu are importanta ora din zi cind luati drajeul, dar odata ce v-ati ales o anumita ora- este bine sa o respectati. Din acest moment trebuie sa luati cite un drajeu in fiecare zi, in sensul indicat de sageata. In orice moment in care nu sunteti sigura daca ati luat drajeul corespinzator zilei in care va aflati, nu trebuie decit sa va uitati pe folia calendaristica. Dupa terminarea tuturor drajeurilor, urmeaza o pauza de 7 zile (fara drajeuri) in cursul careia apare ciclul.
Dupa aceste 7 zile de pauza se incepe cu administrarea drajeurilor dintr-o noua folie de Femoden - indiferent daca sangerarea s-a terminat sau inca mai continua. Protectia contraceptiva incepe din prima zi de administrare si se mentine si in cursul celor 7 zile de pauza. Astfel aveti de urmat un ciclu foarte simplu in care timp de 3 saptamini se ia cite un drajeu zilnic, dupa care urmeaza o saptamina libera, si deci fiecare folie va fi inceputa in aceeasi zi a saptaminii ca folia anterioara.


Compozitie


Folia pentru un ciclu de administrare cuprinde 21 drajeuri, fiecare din acestea continand ca substanta activa cate 0,075 mg gestoden si 0,03 mg etinilestradiol.

Ambalare


Cutii continand folii cu 21 drajeuri.

Observatii


Acest medicament se elibereaza numai in farmacie pe baza de prescriptie medicala.Livrarea Femoden produs de Schering AG, Germania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Femoden produs de Schering AG, Germania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Femoden.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie

Contracept M Contracept M

42.44 lei 47.00 lei

Mercilon Mercilon

17.35 lei

Rigevidon Rigevidon

8.97 lei

Exluton Exluton

22.37 lei

Logest Logest

20.40 lei

Triquilar Triquilar

11.09 lei

Yasmin Yasmin

34.74 lei

Karissa Karissa

26.12 lei