CREMA PENTRU SANI CU EXTRACTE NATURALE 75ML

CREMA PENTRU SANI CU EXTRACTE NATURALE 75ML

22,68 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

CREMA PENTRU SANI CU EXTRACTE NATURALE 75ML

Descrierea produsului

Crema pentru sâni VivaNatura a reunit într-o formulă completă, ingredientele cu efecte benefice în ceea ce privește întreținerea sânilor.
Masajul (automasajul) sânilor realizat cu Crema pentru sâni VivaNatura poate ajuta la eliminarea anumitor deficiențe ale sânilor. În general, masajul se realizează pe toata suprafața sânilor prin mișcări circulare, evitând frecarea excesivă a mameloanelor, pentru a nu apare astfel senzația de iritare. Masajul durează, în medie, 10 minute. În funcție de rezultatul pe care doriți să-l obțineți, se poate folosi o cantitate mai mare de cremă, iar masajul se va realiza un timp mai îndelungat, eventual chiar de 2 ori pe zi. Masajul (automasajul) sânilor este cea mai rapidă și, din anumite puncte de vedere, cea mai eficientă tehnică pentru remedierea inegalitații ca dimensiuni a sânilor. Într-o primă fază, se va insista cu masajul de creștere pe sânul mai redus ca dimensiuni, ulterior se va face același tip de masaj la amândoi.
Câteva sfaturi pentru a avea sâni frumoși…..
– faceți duș sânilor cu apă rece sau aproape rece (dacă sunteți curajoasă, chiar puteți așeza câteva cuburi de gheață pe sâni, la fiecare 3 sau 4 zile, dupa duș);
– atunci când puteți, practicați înotul;
– stați cât mai dreaptă posibil de-a lungul întregii zile;
– purtați un sutien confortabil, care să nu comprime cutia toracică.Livrarea CREMA PENTRU SANI CU EXTRACTE NATURALE 75ML produs de VIVANATURA se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului CREMA PENTRU SANI CU EXTRACTE NATURALE 75ML produs de VIVANATURA are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului CREMA PENTRU SANI CU EXTRACTE NATURALE 75ML.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie