Cum platesc

Plata produselor se poate face in urmatoarele moduri:

Online cu card

Puteti efectua plata online cu cardul in conditii de siguranta deplina. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, efarma.ro foloseste serviciile LibraPay Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi).


Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele LibraPay, efarma.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Ramburs

Serviciul de transport folosit de compania noastra este Posta Romana sau o firma de curierat rapid.

Coletele trimise prin Posta Romana vor fi ridicate de la Oficiul postal de care apartineti.

Coletele trimise prin curier rapid vor fi livrate direct la adresa indicata.

Plata in avans

Datele necesare operatiunii sunt:

  • Beneficiar: SC Vital Grup Online SRL
  • Cod unic inregistrare: RO 9225384
  • Nr. Reg. Comertului: J40/19768/2008
  • Cont COD IBAN: RO13 RZBR 0000 0600 0840 5791
  • Banca: Raiffeisen Bank

TERMENI DE LIVARE SI GARANTIE: Vei fi contactat telefonic de catre un farmacist efarma.ro. Se vor stabili ultimile detalii pentru livrarea produselor. Aceasta se face in cel mult 3 zile (uzual 1 zi lucratoare). Podusele sunt livrate in ambalajul original, insotite de factura fiscala (daca aceasta nu a fost trimisa pe email) si asigurate pe durata transportului.


Puteti beneficia de ofertele noastre cu produse GRATIS.