CHAMPIX 1 MG

CHAMPIX 1 MG

  • Produsul este In stoc
  • Producator: Pfizer
Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefoane farmacie : Vodafone 0727.515.368
Orange Cosmote

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

CHAMPIX 1 MG

Descrierea produsului

Observatii


Acest medicament se elibereaza numai in farmacie pe baza de prescriptie medicala


Substanta activa este varenicline 1 mg.

Blister cu 28 comprimate filmate.

Aprobarea CHAMPIX (varenicline) s-a bazat pe un vast program de studii clinice ce a cuprins patru trialuri pivot care au inclus aproximativ 4000 de fumători. Subiecţii fumaseră în medie 21 de ţigări pe zi pe o perioadă medie de 25 de ani. În două studii cu design identic, pacienţii care au primit timp de 12 săptămâni tratament cu varenicline (1 mg de 2 ori pe zi) au avut o rată de renunţare la fumat de aproape 4 ori mai mare decît cei care au primit placebo şi de aproape 2 ori mai mare decît cei care au luat buproprion SR (150 mg de 2 ori pe zi) la sfârşitul celor 12 săptămâni de tratament.1 Pacienţii din aceste studii au primit materiale educaţionale şi scurte consilieri în vederea renunţării la fumat la sfârşitul fiecărui consult clinic. Pacienţii au fost urmăriţi pentu 40 de săptămâni în plus, timp în care nu au mai primit medicaţie. După un an, aproximativ 1 din 5 pacienţi care au primit tratament cu varenicline timp de 12 săptămâni au rămas nefumători. Pentru acei pacienţi care au renunţat la fumat la sfârşitul celor 12 săptămâni de tratament cu varenicline, un studiu separat a arătat că tratamentul suplimentar de 12 săptămâni cu varenicline duce la un succes mai mare pentru renunţare la fumat pe termen lung. În studii, vareniclina a fost bine tolerată în general, cu o rată de întrerupere a tratamentului similară cu placebo (11.4% pentru varenicline vs 9.7% pentru placebo). Cele mai frecvente efecte adverse au fost greaţa, vise anormale, cefaleea, insomnia, constipaţia, balonarea şi voma.

Vareniclina a primit aprobarea FDA (Administraţia de alimente şi medicamente din US) în mai 2006 ca tratament ajutător pentru renunţarea la fumat (cu denumirea comerciala Chantix™ pentru US).

Administrare:

Zilele: 1-3 : 1 comprimat de 0.5 mg o data pe zi.

Zilele: 4-7 : 2 comprimate de 0.5 mg pe zi unu dimineata si unul seara .

Zilele: 8-14: 1 comprimat de 1 mg de 2 ori pe zi.

Saptamanile 3-12: din ziua 15 a 1 comprimat de 1 mg pe zi.


Livrarea CHAMPIX 1 MG produs de Pfizer se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului CHAMPIX 1 MG produs de Pfizer are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului CHAMPIX 1 MG.

Sunt 2 review-uri scrise

Adauga comentariu
Rosca Seimeanu Petrisor Cristian

Nota 10

Scris de Rosca Seimeanu Petrisor Cristian pe 04-07-2017 / 22:56

Acum 4 ani am luat tratamentul eu si familia mea si am renuntat toti la fumat. Atentie un produs puternic cu efecte adverse. Nervozitate. Insomnii sau chiar somnolenta. Dar trecem peste astea am reusit. Nu il revomand celor care au probleme de sanatate sau cel putin inainte sa il procure sa citeasca prospectul online. Din partea mea nota 10

Trebuie sa fii autentificat pentru a raspunde la acest review

Iancu Sorin

foarte eficient

Scris de Iancu Sorin pe 08-12-2015 / 10:06

Acum 8 ani am fumat ultima tigareta dupa ce am urmat un tratament cu acest medicament. Tratamentul a fost gratuit. Precizez ca am fumat peste 25 de ani, mai mult de 2 pachete pe zi.

Trebuie sa fii autentificat pentru a raspunde la acest review

Te-ar mai putea interesa si ...