Bioparox spray BIOPAROX A FOST RETRAS DE PE PIATA FARMACEUTICA.

Bioparox spray BIOPAROX A FOST RETRAS DE PE PIATA FARMACEUTICA.

19,78 lei
Acest medicament se elibereaza numai in farmacie pe baza de prescriptie medicala. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefoane farmacie : Vodafone 0727.515.368
Orange Cosmote

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Bioparox spray BIOPAROX A FOST RETRAS DE PE PIATA FARMACEUTICA.

Prospect

Puteti beneficia de ofertele noastre cu produse GRATIS. 

BIOPAROX A FOST RETRAS DE PE PIATA FARMACEUTICA.

Tratamentul local al inflamatiilor si infectiile limitate ale mucoasei orofaringelui si ale cailor aeriene; inspiratii pe nas; sinuzite; rinite, rinofaringite; inspiratii pe gura; amigdalite, faringite; urmarile amigdalectomiei; laringite, traheite, bronsite. In infectiile cu localizari multiple, cel mai adesea este necesara asocierea inspiratiilor pe nas cu cele pe gura, la fiecare sedinta.

Contraindicatii


Sensibilizarea prealabila la produs. Copil mai mic de 30 luni (risc de laringospasm).

Efecte Adverse


Indicatia nu justifica un tratament prelungit deoarece ar putea duce la un dezechilibru al florei microbiene normale cu un risc de difuziune bacteriana. Tratamentul uzual nu va depasi 10 zile. Au fost semnalate foarte rare cazuri de iritare bucofaringiana si crize de stranut, in general trecatoare.
BIOPAROX A FOST RETRAS DE PE PIATA FARMACEUTICA.

Mod de Administrare


Conform prescriptiei medicale. Posologia obisnuita: o sedinta la 4 ore si la fiecare sedinta 4 inspiratii pe gura si/sau 4 in fiecare nara. La inceputul tratamentului sau in caz de patologie importanta, posologia poate atinge 6 inspiratii pe sedinta. Pentru a obtine un rezultat terapeutic durabil, este necesara respectarea tratamentului prescris; nu trebuie intrerupte sedintele de la primele semne de ameliorare. Nu se utilizeaza prelungit fara aviz medical.

Observatii


Acest medicament se elibereaza pe baza de prescriptie medicala.
BIOPAROX A FOST RETRAS DE PE PIATA FARMACEUTICA.

Mod de Prezentare


Fusafungina 1,18 g. Excipient q.s.p. 100 g solutie activa. Generator de aerosoli 20 ml continand 5 ml de solutie si 15 ml de diclordiflormetan.


Livrarea Bioparox spray BIOPAROX A FOST RETRAS DE PE PIATA FARMACEUTICA. produs de Servier, Franta se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Bioparox spray BIOPAROX A FOST RETRAS DE PE PIATA FARMACEUTICA. produs de Servier, Franta are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Bioparox spray BIOPAROX A FOST RETRAS DE PE PIATA FARMACEUTICA..

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...